opc_loader

Kies het juiste materiaal voor uw balkon oprolbare windscherm.

PVC Gaasdoek windscherm
Materiaal: PVC Gaasdoek(windscherm)
UV bescherming(schaduw): 85% - 90%
Winddichtheid: 97%
Doorkijk: 100%
Gewicht: 250gr/m2
Kleuren: Zwart, Grijs, Wit en Zand

Serge Ferrari Soltis windscherm
Materiaal: Soltis 86(wind&zonnescherm)
UV bescherming(schaduw): 90%
Winddichtheid: 95%
Doorkijk: 90%
Gewicht: 380gr/m2
Kleuren: Antraciet 2047, Grijs Alu 2048, Wit 2044

Docril horizontaal windscherm
Materiaal: Docril(regenscherm)
UV bescherming(schaduw): 100%
Winddichtheid: 100%
Doorkijk: 0%
Gewicht: 315gr/m2
Kleuren: Antraciet, Grijs, Licht Grijs, Ivoor, Wit en Zand

* Klik op de afbeelding van uw materiaal keuze en ga verder

* Alle Balkon oprolbare windschermen worden op maat gemaakt dus bijna iedere afmeting is mogelijk.​

Balkon Oprolbare Windschermen plezieren het verblijf op uw terras

Of u nu last heeft van teveel wind, zon of nieuwsgierige blikken met Balkon Oprolbare Windschermen behoort dit allemaal toto het verleden. Omdat de wind nooit continu hard waait zodat u er hinder van heeft is het moeilijk om een vast winddoek te spannen, daarnaast kan de windvlaag ook nog draaien. Door de nieuwe oplossing van Oprolbare Windschermen voor op het Balkon hoeft u hier geen last meer van te hebben. U kunt nu zelf kiezen door het windscherm uit te trekken wanneer u het wilt gebruiken. Zo kunt u met de Balkon Oprolbare Windschermen genieten van de zon zonder last te hebben van de wind, wat als voordeel heeft dat u ook al vroeg in de lente met een zonnetje buiten op uw balkon kunt zitten.

Slim en gemakkelijke bediening van Oprolbare Windschermen op uw Balkon

Balkon Oprolbare Windschermen hebben een zeer gemakkelijke en snelle bediening. Door het innovatieve oprol mechanisme rollen Oprolbare windschermen automatisch in, en trekt u ze met 1 vinger uit de cassette. Wanneer het weer erom vraagt trekt u dus het oprolbaar windscherm uit en blijft u gezellig genieten op uw balkon. Door de komst van de Balkon oprolbare windschermen is het niet meer nodig om een permanent windscherm te plaatsen waar u dus altijd achter zit of het nu qua weer(wind en zon)& nodig is of niet. Door een uitgebreide keuze in diverse afmetingen en kleuren in de Balkon Oprolbare Windschermen is er zo voor ieder balkon een juiste oplossing.

Moderne luxe uitstraling van een cassette tegen de muur of plafond.

Horizontale of verticale plaatsing van Balkon Oprolbare Windschermen is geen enkel probleem voor het juist functioneren. Naast de functionele toepassing van de Balkon Oprolbare Windschermen speelt het design ook een belangrijke rol. Het doek wordt opgerold in een aluminium cassette die tegen de muur of plafond aan gemonteerd wordt. Voor de bevestiging op het balkon wordt er standaard een balustrade beugel bij de Balkon Oprolbare Windschermen meegeleverd. Zo kan een Oprolbaar Windscherm op ieder Balkon hek horizontaal of verticaal bevestigd worden. Daarnaast kun je Balkon Oprolbare Windschermen ook direct tussen 2 muren monteren of tussen een wand met een losse eindpaal als sluiting.