opc_loader

Balkondoek op maat 180gr/m² HDPE

Artikelnr: A00072

Model: Balkondoek op maat 180 gr/m² HDPE

Showroom open: Di t/m Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: ±2 weken na bestelling

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: tuinhekbekleding betaalmethoden

Verzendkosten: Gratis (let wel op, het balkondoek is opgevouwen! Wanneer je geen vouwen wilt kan het opgerold verstuurd worden tegen max. € 39,95 verzendkosten)

Retourtermijn: Niet i.v.m. maatwerk

47,00
Kleur
Kleur polyesterband
Balkondoek H x L
Verzendkosten
x
Voorraad:
Niet op voorraad, informeer naar levertijd
Verzendmethode
DPD:
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad

Balkondoek op maat 180gr/m² HDPE

Een balkondoek op maat in 180gr/m² heeft een windreductie van ±80% waardoor u naast de zonwering ook uit de wind zit op uw balkon. Naast de functionele eigenschappen van een HDPE maatwerk balkondoek in 180gr/m² geniet u ook meer van uw privacy. Wilt u volkomen uit het zicht blijven dan is het raadzaam om te kiezen voor een balkondoek met dubbele lagen. Door de minuscule gaatjes in het HDPE materiaal blijft het altijd koel op uw balkon omdat de wind er toch wel een beetje doorheen waait. Dit is in vergelijking een voordeel tov een polyester, acryl of katoen balkondoek waar geen enkel zuchtje wind doorheen komt.

Materiaal kenmerken van 180gr/m² HDPE

Het HDPE materiaal is een kunststof die 90-95% UV werend is en 100% weerbestendig. Het maatwerk balkondoek kan hierdoor het volledige jaar buiten hangen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Ieder balkondoek op maat in 180 gr/m² wordt door ons afgewerkt met een UV bestendige polyesterband die het balkondoek verstevigd. Wanneer je een balkondoek bestelt en dit wil gaan gebruiken in een Zuid Europees (warm) land, dan adviseren wij om voor een betere uitvoering die tegen extreem hoge UV straling bestand is. Graag in dit geval de bestelling telefonisch (of per e-mail) doorgeven zodat we hier een aparte bestelling voor maken.

Voor ieder balkon het juiste doek

Zoals in alle materialen is ook een balkondoek op maat 180 gr/m² leverbaar in twee verschillende kleuren. Zo kun je kiezen voor de kleuren donkergroen en zwart, in combinatie met de twee verschillende polyesterband. Het is mogelijk om één geheel te maken door te kiezen voor dezelfde kleur voor zowel de band als het doek maar het is ook mogelijk om hier verschillende kleuren voor te kiezen zodat er een contrast ontstaat. Bijvoorbeeld een balkondoek in de kleur donkergroen met een zwarte kleur polyesterband. Elke combinatie is mogelijk. Laat je door ons adviseren.

Montage van een balkondoek

Door ronde of ovale zeilogen in het balkondoek te laten monteren is het heel eenvoudig om het balkondoek d.m.v. touw, elastieken of tyraps tegen een balustrade of hekwerk te bevestigen. Je kan tijdens de bestelling aangeven waar en hoeveel ronde of ovale zeilogen je wenst in het balkondoek. Standaard worden ronde RVS zeilogen om de 50 cm rondom in het doek aangebracht, maar als je zer dichter bij elkaar of juist verder uit elkaar wilt hebben kunnen wij dit ook maken.

* Vraag hier de juiste prijs op voor een balkondoek op maat 285 gr/m² als de gewenste afmeting niet voorkomt in het keuze menu

Kenmerken van Balkondoek op maat 180gr/m²:

* Kleuren doek: Donkergroen & zwart

* Kleuren PP band: Donkergroen & zwart

* Windreductie: ±80%

* Uv bestendigheid: ±90%

* Weerbestendig: Ja

Optie:

* Rvs ronde zeilogen standaard om de 50cm (om 25cm meerprijs €2.25 per zeiloog)

* Afwijkende afmetingen in hoogte en lengte ook mogelijk

* Meerprijs Uv bestendige Polyesterband voor warme landen €3,35 per meter

* LET OP! Dit product kan niet geretourneerd of geannuleerd worden na bestelling of ontvangst. Het valt buiten de wettelijke retour termijn van 14 dagen omdat het een speciaal op maat gemaakt product is.

Heeft u vragen over een Balkondoek op maat 180gr/m² neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail en of telefoon +31 (0) 40 2826082

Laatst bekeken items