opc_loader

Balkondoek op maat 180gr/m² HDPE

Model: Balkondoek op maat 180gr/m² HDPE

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: ±2 weken na bestelling

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: tuinhekbekleding betaalmethoden

Verzendkosten: Gratis(let wel op het Balkondoek is opgevouwen wanneer u geen vouwen wilt kan het opgerold verstuurd worden tegen max.€39,95)

Retourtermijn: Niet ivm maatwerk

47,00
Kleur
Kleur polyesterband
Balkondoek H x L
Verzendkosten
x
Voorraad:
Niet op voorraad, informeer naar levertijd
Verzendmethode
DPD (Afhankelijk van voorraad):
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad

Balkondoek op maat 180gr/m² HDPE

Een balkondoek op maat in 180gr/m² heeft een windreductie van ±80% waardoor u naast de zonwering ook uit de wind zit op uw balkon. Naast de functionele eigenschappen van een HDPE maatwerk balkondoek in 180gr/m² geniet u ook meer van uw privacy. Wilt u volkomen uit het zicht blijven dan is het raadzaam om te kiezen voor een balkondoek met dubbele lagen. Door de minuscule gaatjes in het HDPE materiaal blijft het altijd koel op uw balkon omdat de wind er toch wel een beetje doorheen waait. Dit is in vergelijking een voordeel tov een polyester, acryl of katoen balkondoek waar geen enkel zuchtje wind doorheen komt.

Materiaal kenmerken van 180gr/m² HDPE

Het HDPE materiaal is een kunststof stof die ±90% Uv werend is en volledig 100% weerbestendig waardoor u het balkondoek het hele jaar buiten kunt laten hangen. Ieder 180gr/m² maatwerk balkondoek wordt afgewerkt met een Uv bestendige polyesterband. De polyesterband zorgt voor extra versteviging van het balkondoek op maat. De zeilogen worden direct aan de rand van het balkondoek aangebracht in de Uv bestendige polyesterband, zodat uitscheuren niet mogelijk is. Als extra optie is het mogelijk om de polyesterband in een beter kwaliteit te verkrijgen wat noodzakelijk is in warme landen zoals Zuid Europa.

Voor ieder balkon het juiste doek

U hebt keuze uit diverse moderne en klassieke kleuren bij een balkondoek op maat 180gr/m² die aansluiten bij uw balkon. Daarnaast heeft u ook keuze uit diverse kleuren bij een polyesterband zodat u kunt kiezen voor een contrast of een geheel. U kunt dan denken als voorbeeld voor een maatwerk balkondoek in Zilvergrijs met een zwarte polyesterband.

Montage van een balkondoek

Door ronde of ovale zeilogen in het maatwerk balkondoek te laten monteren is het vrij eenvoudig om dmv touw, elastieken of tyraps het balkondoek tegen een balustrade of balkon hekwerk aan te bevestigen. Men kan tijdens de bestelling aangeven waar en hoeveel ronde of ovale Rvs zeilogen u wenst in het maatwerk balkondoek. Standaard worden ronde Rvs zeilogen om de 50cm rondom in het doek aangebracht, maar als u een andere wens heeft is dit geen enkel probleem.

* Vraag hier uw juiste prijs op voor een Balkondoek op maat 180gr/m² als de gewenste afmeting niet voorkomt in het keuze menu

Kenmerken van Balkondoek op maat 180gr/m²:

* Kleuren doek: Donkergroen, Lichtrgroen, Zilvergrijs en Zwart

* Kleuren PP band: Zwart, Grijs, Donkergroen en Lichtgroen

* Windreductie: ±80%

* Uv bestendigheid: ±90%

* Weerbestendig: Ja

Optie:

* Rvs ronde zeilogen standaard om de 50cm(om 25cm meerprijs €2.25 per zeiloog)

* Afwijkende afmetingen in hoogte en lengte ook mogelijk

* Meerprijs Uv bestendige Polyesterband voor warme landen €3,35 per meter

* LET OP! Dit product kan niet geretourneerd of geannuleerd worden na bestelling of ontvangst. Het valt buiten de wettelijke retour termijn van 14 dagen omdat het een speciaal op maat gemaakt product is.

Heeft u vragen over een Balkondoek op maat 180gr/m² neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail en of telefoon +31 (0) 40 2826082

Laatst bekeken items