opc_loader

Balkondoek op maat 285gr/m² HDPE

Model: Balkondoek op maat 285gr/m² HDPE

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: ±2 weken na bestelling

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: tuinhekbekleding betaalmethoden

Verzendkosten: Gratis(let wel op het Balkondoek is opgevouwen wanneer u geen vouwen wilt kan het opgerold verstuurd worden tegen max.€39,95)

Retourtermijn: Niet ivm maatwerk

49,95
Kleur
Kleur polyesterband
Balkondoek H x L
Verzendkosten
x
Voorraad:
Niet op voorraad, informeer naar levertijd
Verzendmethode
DPD (Afhankelijk van voorraad):
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad

Balkondoek op maat 285gr/m² HDPE

Een balkondoek op maat in 285gr/m² heeft een windreductie van 80-90% waardoor u naast de zonwering ook uit de wind zit op uw balkon. Daarbij heeft een HDPE maatwerk balkondoek in 285gr/m² nog het voordeel dat het privacy verhogend werkt, men kan namelijk niet of nauwelijks door het balkondoek heen kijken vanuit beneden of zijkanten. Wilt u 100% privacy en geen inkijk dan kunt u kiezen voor een dubbellaagse uitvoering van uw maatwerk balkondoek. Het is wel weer zo dat uzelf door het HDPE balkondoek schimmen en licht kunt waarnemen, u zit dus niet volledig afgesloten zoals bij een polyester doek. Daarbij komt dat wanneer het heel warm is er toch een windvlaag door de minuscule gaatjes van het HDPE kunststof balkondoek komt waardoor altijd behaaglijk blijft, in tegenstelling tot dichte stof materialen zoals polyester, acryl of katoen.

Materiaal kenmerken van 285gr/m² HDPE

Het HDPE materiaal is een kunststof stof die 90-95% Uv werend is en volledig 100% weerbestendig. U kunt het maatwerk balkondoek hierdoor het volledige jaar buiten laten hangen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Ieder balkondoek op maat in 285gr/m² wordt door ons afgewerkt met een Uv bestendige polyesterband die het balkondoek verstevigd. Wanneer u een balkondoek op maat besteld en u wilt dit gebruiken in een Zuid Europees warm land dan adviseren wij om dit tijdens de bestelling aan te geven en te kiezen voor een betere uitvoering die tegen extreem hoge Uv stralingen bestand is.

Voor ieder balkon het juiste doek

Zoals in alle materialen is ook een balkondoek op maat 285gr/m² leverbaar in diverse kleur samenstellingen. Zo kunt u kiezen voor de doek kleuren Off White, Zand, Antraciet en Bruin/Zwart in combinatie met diverse kleuren polyesterband. Het is mogelijk om een geheel te maken van een bepaalde doek kleur met dezelfde kleur polyesterband, maar men kan ook kiezen voor een kleur doek en een andere kleur polyester band waardoor er een contrast ontstaat. Voorbeeld een maatwerk balkondoek in Off-white met een zand kleur polyesterband.

Montage van een balkondoek

Door ronde of ovale zeilogen in het maatwerk balkondoek te laten monteren is het vrij eenvoudig om dmv touw, elastieken of tyraps het balkondoek tegen een balustrade of balkon hekwerk aan te bevestigen. Men kan tijdens de bestelling aangeven waar en hoeveel ronde of ovale Rvs zeilogen u wenst in het maatwerk balkondoek. Standaard worden ronde Rvs zeilogen om de 50cm rondom in het doek aangebracht, maar als u een andere wens heeft is dit geen enkel probleem.

* Vraag hier uw juiste prijs op voor een Balkondoek op maat 285gr/m² als de gewenste afmeting niet voorkomt in het keuze menu

Kenmerken van Balkondoek op maat 285gr/m²:

* Kleuren doek: Off White, Zand, Donkergrijs en Bruin/Zwart

* Kleuren PP band: Off White, Zand, Ecru, Grijs en Zwart

* Windreductie: 80-90%

* Uv bestendigheid: 90-95%

* Weerbestendig: Ja

Optie:

* Rvs ronde zeilogen standaard om de 50cm(om 25cm meerprijs €2.25 per zeiloog)

* Afwijkende afmetingen in hoogte en lengte ook mogelijk

* Meerprijs Uv bestendige Polyesterband voor warme landen €3,35 per meter

* LET OP! Dit product kan niet geretourneerd of geannuleerd worden na bestelling of ontvangst. Het valt buiten de wettelijke retour termijn van 14 dagen omdat het een speciaal op maat gemaakt product is.

Heeft u vragen over een Balkondoek op maat 285gr/m² neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail en of telefoon +31 (0) 40 2826082

Laatst bekeken items