opc_loader

Balkondoek op maat 285gr/m² HDPE

Artikelnr: A00069

Model: Balkondoek op maat 285 gr/m² HDPE

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: ±2 weken na bestelling

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: tuinhekbekleding betaalmethoden

Verzendkosten: Gratis (let wel op, het balkondoek is opgevouwen! Wanneer je geen vouwen wilt kan het opgerold verstuurd worden tegen max. € 39,95 verzendkosten)

Retourtermijn: Niet i.v.m. maatwerk

49,95
Kleur
Kleur polyesterband
Balkondoek H x L
Verzendkosten
x
Voorraad:
Niet op voorraad, informeer naar levertijd
Verzendmethode
DPD:
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad

Balkondoek op maat 285 gr/m² HDPE

Een balkondoek op maat in 285 gr/m² heeft een windreductie van 80-90% waardoor je naast de zonwering ook uit de wind zit op jouw balkon. Daarbij heeft een HDPE balkondoek ook het voordeel dat het privacy verhogend werkt, het is niet tot nauwelijks mogelijk om door het balkondoek heen kijken. Wil je liever toch 100% privacy met 0% inkijk, dan kun je kiezen voor een dubbel laags uitvoering. Het standaard doek zoals het geleverd wordt (enkel laags) laat hoogstens schimmen van licht door waardoor een buitenstaander alleen bewegingen kan waarnemen maar het is niet mogelijk personen te herkennen.
Volledige privacy kan ook worden bereikt door te kiezen voor een balkondoek van polyester. Wat wel belangrijk is te vermelden is dat het dubbel laags HDPE doek of een polyester doek niet alleen het zicht volledig blokkeert maar ook de wind. Hier moet goed over nagedacht worden. Wanneer de zon de hele dag op een balkon schijnt is het vaak toch wel prettig als het balkondoek een zuchtje wind door laat voor verkoeling. 

Het HDPE kunststof balkondoek heeft minuscule gaatjes die dit mogelijk maakt terwijl dichte stoffen zoals polyester, acryl of katoen absoluut geen wind door laat.

Materiaal kenmerken van 285gr/m² HDPE

Het HDPE materiaal is een kunststof die 90-95% UV werend is en 100% weerbestendig. Het maatwerk balkondoek kan hierdoor het volledige jaar buiten hangen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Ieder balkondoek op maat in 285 gr/m² wordt door ons afgewerkt met een UV bestendige polyesterband die het balkondoek verstevigd. Wanneer je een balkondoek bestelt en dit wil gaan gebruiken in een Zuid Europees (warm) land, dan adviseren wij om voor een betere uitvoering die tegen extreem hoge UV straling bestand is. Graag in dit geval de bestelling telefonisch (of per e-mail) doorgeven zodat we hier een aparte bestelling voor maken.

Voor ieder balkon het juiste doek

Zoals in alle materialen is ook een balkondoek op maat 285 gr/m² leverbaar in diverse kleuren. Zo kun je kiezen voor de kleuren Off White, Zand, Antraciet en Bruin / Zwart in combinatie met diverse kleuren polyesterbanden. Het is mogelijk om één geheel te maken door te kiezen voor dezelfde kleur voor zowel de band als het doek maar het is ook mogelijk om hier verschillende kleuren voor te kiezen zodat er een contrast ontstaat. Bijvoorbeeld een balkondoek in de kleur Off-white met een zand kleur polyesterband. Elke combinatie is mogelijk. Laat je door ons adviseren.

Montage van een balkondoek

Door ronde of ovale zeilogen in het balkondoek te laten monteren is het heel eenvoudig om het balkondoek d.m.v. touw, elastieken of tyraps tegen een balustrade of hekwerk te bevestigen. Je kan tijdens de bestelling aangeven waar en hoeveel ronde of ovale zeilogen je wenst in het balkondoek. Standaard worden ronde RVS zeilogen om de 50 cm rondom in het doek aangebracht, maar als je zer dichter bij elkaar of juist verder uit elkaar wilt hebben kunnen wij dit ook maken.

* Vraag hier de juiste prijs op voor een balkondoek op maat 285 gr/m² als de gewenste afmeting niet voorkomt in het keuze menu

Kenmerken van Balkondoek op maat 285gr/m²:

* Kleuren doek: Deep Grey, Mineral White, Japanese Brown, Desert Storm, Neutral Sand, Moonstone Green, Sahara Sand

* Kleuren PP band: Off White, Zand, Grijs, Antraciet, Zwart, Groen

* Windreductie: 80-90%

* Uv bestendigheid: 90-95%

* Weerbestendig: Ja

Optie:

* Rvs ronde zeilogen standaard om de 50cm (om 25 cm meerprijs €2.25 per zeiloog)

* Afwijkende afmetingen in hoogte en lengte ook mogelijk

* Meerprijs Uv bestendige Polyesterband voor warme landen €3,35 per meter

* LET OP! Dit product kan niet geretourneerd of geannuleerd worden na bestelling of ontvangst. Het valt buiten de wettelijke retour termijn van 14 dagen omdat het een speciaal op maat gemaakt product is.

Heeft u vragen over een Balkondoek op maat 285gr/m² neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail en of telefoon +31 (0) 40 2826082

Laatst bekeken items