opc_loader

Balkongordijn 200cm

Artikelnr: A00263

Uw zekerheden bij bestelling via Tuinhekbekleding.nl

Model: Balkongordijn 200 cm

Showroom open: Di t/m Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: ± 5-10 werkdagen na bestelling

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: tuinhekbekleding betaalmethoden

Verzendkosten: Dit product wordt NIET GRATIS verstuurd

Retourtermijn: Niet mogelijk i.v.m. maatwerk

165,33
Hoogte afmeting
Sluiting L zijde (van buiten)
Sluiting R zijde (van buiten)
Embrasse in kleur van PP band
Montage
x
Voorraad:
Niet op voorraad, informeer naar levertijd
Verzendmethode
DPD:
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad

Balkongordijn 200 cm

Een gordijn op een balkon heeft vele voordelen. De belangrijkste zijn dat de sfeer van het balkon wordt verhoogd en dat in de zomer de woonruimte wordt ‘verlengd’. Vooral wanneer een balkon knus is aangekleed en de gordijnen zijn gesloten op een warme zomerse dag lijkt het net of de woonkamer met een paar meter wordt verlengd. We hebben hier al veel positieve reacties over gehad.
Naast de praktische voordelen van een balkongordijn zoals het beschermen tegen zonnestralen, wind en regen wordt ook het sfeer gehalte verhoogd. Door het balkon afsluitbaar te maken met een schuifgordijn wordt mede door de verhoging van de privacy het balkon en de woonkamer ineen geschoven. Wanneer je dan met het balkongordijn dicht helemaal afgesloten zit is het ook mogelijk buiten te zitten met lagere temperaturen. In combinatie met een terrasstraler is het dan zelfs mogelijk in de wintermaanden buiten te zitten.

Kies de juiste hoogte in een balkongordijn 200 cm

Doordat wij de balkongordijnen op maat maken is het mogelijk om de breedte en hoogte zelf aan te geven. Het enige waar je rekening mee moet houden is hoe je het balkongordijn wilt gaan bevestigen. Wil je het balkongordijn in de opening of tegen te opening van het balkon plaatsen? Houdt hier rekening mee tijdens het opmeten van de maten. Bij het plaatsen van het balkongordijn in de opening blijft er aan de bovenzijde tussen de rail en het gordijn een opening over van 5 cm. Deze opening is naderhand altijd nog af te dekken door er zelf een strip (plank) tegen te monteren.
Wanneer je het gordijn tegen de opening van het balkon wilt plaatsen is het gordijn gelijk met bovenzijde. De rail moet dan aan de buitenkant van het balkon geplaats worden en dit is wel in het zicht. Een persoonlijke keuze. Let op bij het kiezen van de juiste hoogte.

Kwaliteit doek van een balkongordijn

Voor de balkongordijnen hebben we twee kwaliteiten doek beschikbaar. De 180 gr/m² en 285 grm² in verschillende kleuren. De keuze van het doek wordt voornamelijk bepaald door de kleur. Het gewicht per m² maakt niet veel uit voor de kwaliteit doek, wel is het zo dat een 180 gr/m² een windreductie heeft van 90% en een 285gr/m² 80-90%. Het balkongordijn is rondom afgewerkt met een brede polyesterband voor meer stevigheid. Om de 25 cm zijn hierin RVS zeilringen aangebracht om het gordijn op te kunnen hangen. Met deze solide constructie is inscheuren van het doek nagenoeg onmogelijk.

Conclusie
Een balkongordijn van 200 cm is dus een ideaal goedkoper alternatief voor een dure glazen schuif of harmonica wand. Met een balkongordijn bepaal je zelf wanneer je gesloten of open wilt genieten van jouw tuin of terras. Ook wanneer het balkongordijn gesloten is kun je toch door de stof heen naar buiten kijken. De stof is hiervoor bewust niet helemaal lichtdicht gemaakt.

Eigenschappen Balkongordijn 200 cm:
* Materiaal: 180 of 285 gr/m²
* Kleuren: 180 gr/m² Zwart, Grijs, 285 gr/m² Antraciet, Off-White, Zand en Bruin / Black
* 95% bescherming tegen UV-straling
* 80-90% windreductie
* Gegalvaniseerde rail of staalkabel
* RVS S-haak
* Vijf jaar garantie op verkleuring

Bestel procedure:
Balkongordijnen worden op iedere afmeting gemaakt zowel in lengte als in hoogte. Bij het balkongordijn 200 cm lengte vind je in de optie menu de hoogte afmeting vanaf 190 cm t/m 240 cm per stappen van 2,5 cm.
Afmetingen die hier van afwijken zijn geen enkel probleem, stuur ons even een e-mail en wij maken het voor je.

Montage mogelijkheden:
* Zie tabblad extra informatie voor afbeelding van montage bevestiging.

Maatwerk:
De balkongordijnen worden op maat voor jouw gemaakt en daardoor is iedere afmeting mogelijk. Dus heb je een afmeting nodig die niet vermeld staat op onze website? Neem contact met ons op en wij gaan voor je aan de slag!

Levertijd: 5-10 werkdagen

Retour procedure:
Balkongordijnen zijn uitgesloten van het wettelijke herroepingsrecht. Na bestelling van een buitengordijn kan deze niet meer geannuleerd of geretourneerd worden i.v.m. maatwerk.

Wil je meer informatie over bovenstaande balkongordijn 200 cm neem dan contact met ons op via email of telefoon +31 (0)40 2826082

Laatst bekeken items