opc_loader

Balkongordijn 400cm

Uw zekerheden bij bestelling via Tuinhekbekleding.nl

Model: Balkongordijn 400cm

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: ± 5-10 werkdagen na bestelling

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: tuinhekbekleding betaalmethoden

Verzendkosten: Dit product wordt NIET GRATIS verstuurd

Retourtermijn: Niet mogelijk ivm maatwerk

268,88
Hoogte afmeting
x
Voorraad:
Niet op voorraad, informeer naar levertijd
Verzendmethode
DPD (Afhankelijk van voorraad):
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad

Balkongordijn 400cm

Met een balkongordijn van 400cm breed maakt u onder uw balkon het buitenleven qua sfeer helemaal compleet, daarnaast verlengt u het balkon tot uw woonruimte. Want naast de praktische voordelen van een balkongordijn 400cm zoals het beschermen tegen zonnestralen, wind en regen wordt ook het sfeer gehalte verhoogd onder het balkon. Door het balkon af sluitbaar te maken met een schuifgordijn van 400cm wordt het binnenleven nog meer naar buiten gehaald. Wanneer u dan afgesloten zit met het balkon gordijn dicht geschoven en u plaatst er nog een terrasheater bij dan is het zeer comfortabel, zelfs in de wintermaanden.

Kies de juiste hoogte in een balkongordijn 400cm

Doordat wij de balkongordijnen opmaat maken is het mogelijk om de breedte en hoogte maat zelf aan te geven. Het enigste waar u rekening mee moet houden is hoe u het balkongordijn bevestigd, dwz wordt het balkongordijn in de opening of tegen de opening van het balkon geplaatst? Dit is zowel belangrijk voor de breedte als hoogte maat. Bij het plaatsen van het balkon gordijn 400cm in de opening blijft er aan de bovenzijde tussen de rail en het gordijn een opening van 5cm, u kunt deze opening afdekken door er zelf een strip(plank) tegen te monteren. Wanneer u het gordijn tegen de opening van het balkon plaatst is het gordijn gelijk met bovenzijde, u krijgt dan wel de rail aan de buitenkant van het balkon in het zicht. Kies bij optie keuze de juiste hoogte.

Doek kwaliteit voor een balkongordijn

Voor de balkongordijnen hebben we 2 kwaliteiten doek beschikbaar nl 180gr/m² en 285grm² in verschillende kleuren. De keuze van het doek wordt vaak bepaald door de kleur die beschikbaar is. Het gewicht per m² maakt namelijk niet veel uit in kwaliteit doek, wel is het zo dat een 180gr/m² een windreductie heeft van 90% en een 285gr/m² 80-90%. Het balkongordijn 250cm is rondom afgewerkt met een brede polyesterband voor meer stevigheid waar om de 25cm een Rvs zeilring is aangebracht. Hierdoor wordt inscheuren van het doek zoveel mogelijk voorkomen.

Conclusie!
Een balkongordijn van 400cm is dus een ideaal alternatief voor een dure glazen schuif of harmonica wand onder uw balkon. Met een balkongordijn bepaalt u zelf wanneer u gesloten of open wilt genieten van uw tuin en terras. Ook wanneer het balkongordijn 400cm gesloten is kunt u toch vanuit uw balkon de verte inkijken. Een balkon gordijn heeft vele voordelen tov een rolgordijn.

Eigenschappen Balkongordijn 400cm:
* Materiaal: 180 of 285gr/m²
* Kleuren: 180gr/m² Zwart, Grijs, 285gr/m² Antraciet, Off-White, Zand en Bruin/Black
* 95% bescherming tegen Uv stralen
* 80-90% windreductie
* Gegalvaniseerde rail of Staalkabel
* Rvs S-haak
* Garantie 5 jaar op Uv stabiliteit

Bestel procedure:
Balkongordijnen worden op iedere afmeting gemaakt zowel in lengte als hoogte. Bij het balkongordijn 400cm lengte vindt u in onze optielijst de hoogte afmeting vanaf 190cm iedere keer per 2,5cm tm 240cm. Ook de afmetingen daar tussenin, lager dan 190cm of natuurlijk hoger dan 240cm zijn geen enkel probleem laat het ons simpel weten via email en wij rekenen deze voor uw uit. Voor het bestellen van een tussen afmeting kunt u simpel de dichtstbijzijnde afmeting kiezen die er boven zit, dus bijvoorbeeld u moet een afmeting in hoogte hebben van 196,20cm dan neemt u de afmeting van 197,5cm. Tijdens het bestelproces bij het invullen van uw gegevens krijgt u een opmerking vak en hier vult u de exacte afmeting in die u nodig heeft.

Montage mogelijkheden:
* Zie tabblad extra informatie voor afbeelding van montage bevestiging.

Maatwerk:
De balkongordijnen worden opmaat voor u gemaakt en daardoor is iedere afmeting mogelijk. Dus heeft u een afmeting nodig die niet vermeld staat op onze website neem contact met ons op en wij rekenen deze graag uit voor u.

Levertijd: 5-10 werkdagen

Retour procedure:
Balkongordijnen zijn uitgesloten van het wettelijke herroepingsrecht. Na bestelling van een buitengordijn kan deze niet meer geannuleerd of geretourneerd worden ivm maatwerk.

Wilt u meer informatie over bovenstaande Balkongordijn 400cm neem dan contact met ons op via email of telefoon +31 (0)40 2826082

Laatst bekeken items