opc_loader
Filters
Materiaal
Model
Winddichtheid
Doorkijk

Bamboe balkon rolgordijn decoratieve bescherming met natuurlijke uitstraling

Bamboe balkon rolgordijnen zijn een gevestigde waarde als balkon decoratie en zijn voor niemand nieuw. De mix van natuurlijke decoratie met optimale functies is een uitkomst in een balkon inrichting ontwerp. De materiaaleigenschappen van bamboe rolgordijnen voldoen perfect aan de hedendaagse eisen van de klant. Wij als Tuinhekbekleding.nl zien de vele voordelen van een bamboe rolgordijn op het balkon en daarom aangeboden als een ruim assortiment. Of het nu gaat om functionele of decoratieve aspecten, bij ons vindt je bamboe rolgordijnen voordelig en in een grote verscheidenheid standaard maten. Dus als je een bamboe rolgordijn voor zonwering op je balkon wilt kopen, neem dan een kijkje in ons assortiment bamboe balkon rolgordijnen. Ieder bamboe balkongordijn heeft een individuele uitstraling met een uitstekende kwaliteit. Geen enkele verdere bewerking, hoe geavanceerd ook, kan de oorsprong van het natuurlijke bamboe product wegnemen. Natuurlijke variatie in de kleur en textuur van de bamboe rolgordijnen is binnen de gewenste eigenschappen en onderdeel van het concept met zijn onmiskenbare en altijd prettige uitstraling.

Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1

Unieke functies en individuele decoratie

Bamboe balkonrolgordijnen zijn niet alleen het stukje natuur dat je op het balkon hangt en dat er ook goed uitziet. Wie zo denkt, begrijpt de functionele mogelijkheden van het materiaal van het bamboe rolgordijn verkeerd. De kleur van het bamboe balkon gordijn maakt nauwelijks uit of het nu licht bijvoorbeeld wit is of dat het donker lijkt. Bamboe neemt bijvoorbeeld warmte slecht op en geleidt deze, afhankelijk van de materiaaldikte, slechts in geringe mate. Om deze reden worden de rolgordijnen van bamboe ook in verschillende diameters aangeboden: Bamboe balkon rolgordijnen met bredere lamellen kunnen een betere zonwerende bescherming hebben. Kies je daarentegen voor op het balkon een bamboe jaloezie met fijn gestructureerde lamellen dan heeft dit niet alleen invloed op de isolatie, maar ook op de kwaliteit en intensiteit van het invallende licht. Ook de visuele beschermingseigenschappen en optiek worden hier gewijzigd.

Bescherm je tegen warmte op het balkon

Naast de sterkte van het materiaal en de plaatsing, kunnen onze bamboe balkon rolgordijnen nu verder geoptimaliseerd worden als zonwering en bescherming tegen hitte. Bijvoorbeeld door de bamboe rolgordijn in een lichtere kleur zoals naturel of wit te nemen. Het grootste deel van de van buitenaf binnendringende warmte ontstaat op de grens tussen het binnen- en buitengebied, dus op het bamboe balkongordijn zelf. Zonnestralen worden direct omgezet in warmte wanneer ze op donkere doffe oppervlakken komen. Van daaruit kan het zich snel in de kamer verspreiden. Als het bamboe balkon jaloezie wit is en een licht glanzend oppervlak heeft, wordt een groot deel van het licht niet meer omgezet in warmte, maar direct teruggekaatst naar de buitenruimte.