opc_loader

Balkonvloeren

Weleens een balkonvloer op je balkon overwogen? Balkonvloeren zijn de trend die we steeds vaker op het balkon zien terugkomen. De meeste balkons bestaan uit een stuk beton waarop je een zitje plaatst. Er zit helaas weinig sfeer aan en dit is jammer want je wil er toch een leuk zithoekje van maken. Gelukkig kan je bij ons terecht voor inspiratie voor je balkon. We verkopen verschillende balkonvloeren van een uitstekende kwaliteit waar je jouw balkon mee kan aankleden. Zo kan je bijvoorbeeld extra groen aanbrengen met een balkonvloer van kunstgras. Dit zijn allemaal opties waar je over na kunt denken bij het uitzoeken van je balkonvloer.

Weerbestendige balkonvloeren

Een balkonvloer klinkt leuk alleen je wilt deze niet al na een jaar moeten vervangen omdat deze verkleurd is of er niet meer uitziet. Helaas kan dit gebeuren als je zelf iets in elkaar gaat knutselen dat niet weerbestendig is. In ons assortiment verkopen we weerbestendige balkonvloeren. Deze vloeren zijn gemaakt van kunststof en behandeld om verkleuring tegen te gaan. Je kan zo veel langer genieten van je nieuwe vloer. Als je bijvoorbeeld voor een grasmatje kiest van kunstgras als vloer dan blijft deze er ook echt groen uitzien.

Een balkonvloer is eenvoudig te reinigen na een seizoen lang genieten

Het seizoen zit er helaas op en nu is het tijd om het tapijt te reinigen. Een klus waar je natuurlijk tegen op zit te hikken. Meestal is het een hoop gedoe om een tapijt te reinigen. Gelukkig zijn balkonvloeren echt gemaakt om diverse weertypes te doorstaan. De matten zijn dan ook vuilafstotend. Op ten duur worden ze alleen wel vies en zwart. Met een simpel sopje er overheen zorg je ervoor dat de matten er weer stralend uit komen te zien. Een balkonvloer is dus helemaal niet zoveel werk om te onderhouden als je zou denken.

Stijl jouw balkon met een nieuwe balkonvloer

Ben je op zoek naar een manier om je eigen stijl toe te voegen aan het balkon? Geen probleem je kan je eigen balkonvloer stijlen met onze leuke balkonvloeren. We hebben altijd wel iets leuks in ons assortiment om jouw vloer mee af te maken. Bekijk gerust welke kant je op wilt gaan met de styling van je eigen balkon. Door online een bestelling te plaatsen neem je eindelijk afscheid van een betonvloer als balkon.

Belangrijk om te weten is dat het beton vloerkleed van Tuinhekbekleding.nl eenvoudig te reinigen is. Door bijvoorbeeld plantenbakken kan het zijn dat je vloerkleed of tapijt vies wordt. Echter, is het eenvoudig om deze te reinigen. Leg het tapijt of vloerkleed neer. Deze vloerkleden mogen nat worden door regen of sneeuw. Het vloerkleed of tapijt kunnen tegen zware plantenbakken. Binnen een paar minuten ziet je kleed of tapijt er weer als nieuw uit. Dit is mooi een klusje dat je aan het einde van het seizoen kan uitvoeren. Je kleed komt er zo weer helemaal als nieuw uit te zien na een flinke poetsbeurt.