opc_loader

Balkonscherm kopen

Voorkom inkijk op uw balkon met balkonschermen. Balkonschermen zijn er in diverse uitvoeringen van kunststof lamellen, natuurlijke lamellen en HDPE kunststof doek wat u tegen een balkonhek kunt spannen. Alle uitvoeringen dienen hetzelfde uitgangspunt namelijk het voorkomen van inkijk waardoor u meer privacy geniet. Naast het privacy verhogen op uw balkon bieden balkonschermen ook veel bescherming tegen wind, zon en regen.

Lees meer over Balkonschermen onder de producten.

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

Voor ieder balkon is er wel het juiste balkonscherm

Of u nu op zoek bent naar onderhoudsvrije balkonschermen of een in natuurlijke materialen, er is voldoende keuze in de juiste balkonschermen. Naast de vaste en dichte balkonschermen is er ook nog het HDPE kunststof doek, wat tegen een balkon balustrade bevestigd wordt als balkonscherm. Balkonschermen uit kunststof of natuurlijke materialen bieden 100% dichtheid.

Verfraai de uitstraling van het balkon hekwerk op een eenvoudige manier. Balkonschermen zijn zeer makkelijk tegen een balkonhekwerk te plaatsen, afhankelijk van het materiaal kan dit met tyraps, schroeven en clips. Kunststof balkonschermen zijn leverbaar in diverse kleuren die aansluiten bij natuurlijke schutting kleuren, die vaak in een tuin voorkomen. Wilt u een echte schutting uitstraling zoals in een tuin dan kiest u voor de natuurlijke balkonschermen.

Voordelen balkonschermen

Balkonschermen zijn de nieuwste screentechnologie om insecten weg te houden van balkons en andere buitenruimtes, terwijl ze privacy en bescherming bieden tegen de elementen, waaronder wind en schittering van de zon.

Dit discrete scherm kunnen een overspanning van maximaal 5,6 meter en een vallengte van maximaal 3 meter beslaan. Het is perfect geschikt voor buitenruimtes.

Deze producten verminderen blootstelling aan wind, minimaliseren de schittering voor de zon en helpen beschermen tegen de regen. Het is ook een goede manier om de hitte in koudere maanden vast te houden en de ruimte in de zomer koel te houden. Dat betekent dat u die airconditioners kunt uitschakelen en kunt genieten van een koele, natuurlijke luchtstroom in de zomer.