opc_loader

Hekwerknet

Een doorzichtig gaas of spijlen hekwerk geplaatst maar geen rekening gehouden met privacy of wind kies dan voor een hekwerknet. Een hekwerknet voorkomt  vuil zoals zand en bladeren op uw terras en beschermt daarnaast tegen nieuwsgierige buren. Hekwerknetten zijn er in diverse gradaties van doorzichtigheid, kleuren en afmetingen. Het is met een hekwerknet dus geen enkel probleem om een beschut hoekje op uw terras, camping, strand of tuin te creëren zodat u heerlijk kunt genieten van het buitenleven.

Het materiaal van een hekwerknet

Hekwerknetten zijn naast een aantal standaard afmetingen ook zeer gemakkelijk door uzelf op maat te maken en te bevestigen. U kunt met een schaar of mes het betreffende hekwerknet inkorten, zowel in hoogte als lengte. Het bevestigen is zeer eenvoudig door gebruik te maken van kabelbinders(tie-wraps). Deze kunt u gemakkelijk door het doek drukken en om het spijlen of gaas hekwerk binden.

Gebruik van een hekwerknet

Door een vriendelijke gebruiksgemak kan men een hekwerknet ook zeer eenvoudig weer verwijderen, eventueel wanneer de groeiende beplanting de inkijk en wind wegnemen. Het is geen probleem om een hekwerknet het gehele jaar over een langere periode gemonteerd tegen uw tuin hekwerk aan te laten zitten. Het materiaal is Uv en weerbestendig en duurzaam.

Contact

Heeft u interesse in hekwerknet? klik dan hier voor een compleet overzicht van diverse materialen en kleuren. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@tuinhekbekleding.nl