opc_loader

Kunststof tuinschermen

De tuinschermen van Tuinhekbekleding.nl zijn verkrijgbaar in veel soorten en maten. De schermen bestaan ​​meestal uit kunststof, die op verschillende manieren zijn bevestigd. Er zijn bijvoorbeeld variaties in de afstand tussen de kunststof tuinschermen, van overlappend tot open en in de afwerking, van eenvoudig tot elegant. Een aantal schermen wordt ook geleverd met verschillende hoogtes. Door te variëren in hoogte en breedte zijn de mogelijkheden eindeloos.

De kunststof tuinschermen is een veelzijdig ontwerp dat zorgt voor een aantrekkelijk tuinscherm. Ideaal voor het verbeteren van de bescherming door vaste hekwerken.

  • Uitermate geschikt voor het verbergen van bestaande schermen of muren. 
  • Gemakkelijk te bevestigen aan bestaande hekken of muren met gegalvaniseerde draad, kabelbinders, schroeven of spijkers.
  • Maakt een effectieve windbreuk. 

Kunststof tuinschermen assortiment

De kunststof matten zijn gemaakt van sterk en lichtgewicht kunststof, ideaal voor tuinafscheidingen, landbouwafrastering, tuinhekken, vijverbescherming, gewasbescherming, plantondersteuning, fruitkooien en dierenruimtes. Deze multifunctionele mat is vervaardigd van zwart polypropyleen, daardoor is de mat UV-gestabiliseerd en rotbestendig. De toepassingen zijn enorm.

De kunststof tuinschermen is geweldig als privacyscherm in de tuin, maar kan ook gebruikt worden als mooie plafond- of muurbedekkingen. Onze collectie Kunststof tuinschermen bestaat uit verschillende diameters, kleuren en maten.

Tuinhekbekleding.nl garandeert de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen. De schermrollen zijn geassembleerd met meerdere gegalvaniseerde staaldraden voor optimale stabiliteit. De kunststof tuinschermen zijn eenvoudig te bevestigen tegen een bestaande houten omheining, gaas of muur. Meer informatie over het installeren van een tuinscherm kunt u vinden in de productbeschrijving. 

Kunststof tuinschermen kan uw tuin, terras of balkon transformeren in een gezellig tuin. Ook geïnteresseerd in het kopen van mooie bamboe schermen voor uw tuin, terras of balkon? Bekijk ons aanbod op Tuinhekbekleding.nl.