opc_loader

Vlechtband Haag Fensing Line

Artikelnr: A00142

Model: Vlechtband Haag Fensing Line

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd:  1 week

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: tuinhekbekleding betaalmethoden

Veilig winkelen: Aangesloten bij Webwinkelkeur

Verzendkosten: Dit product GRATIS verstuurd

Retourtermijn: Niet ivm maatwerk

45,72
x
Voorraad:
Niet op voorraad, informeer naar levertijd
Verzendmethode
DPD:
45,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad

Tuinafscheiding Vlechtband Haag Fensing Line

Tuinafscheiding Vlechtband Haag Fensing Line beschermt u tegen Wind, Zon, en overige weersinvloeden. Naast de optimale bescherming werkt de kunststof PVC Design Vlechtband zeer privacy verhogend waardoor de inkijk volledig weg is. Het kunststof materiaal van de PVC Tuinafscheiding Vlechtband Haag Fensing Line is dusdanig behandelt dat verkleuring door Uv nauwelijks voorkomt. Naast het praktische voordeel van een complete onderhoudsvrije tuinafscheiding, heeft een hekwerk voorzien van Vlechtband Fensing Line ook een zeer mooie uitstraling voor het geheel van uw tuin.

Vlechtband Haag Fensing Line decoratieve tuinafscheiding!

Speciaal voor de open gaas hekwerken heeft Tuinhekbekleding.nl deze PVC Fensing Line Vlechtband Haag in haar assortiment tuinhekbekledingen. Door de open structuur(maas 19cm) van de hekwerken kunt u zeer snel de flexibele Vlechtband Haag Fensing Line door het harmonicagaas van de tuinafscheiding weven(vlechten). Door keuze uit 4 verschillende decoratieve prints creëert u uw persoonlijke tuinafscheiding. Vlechtband Haag Fensing Line heeft een standaard hoogte afmeting van 19cm. Op een rol Vlechtband zit 35m wat genoeg is voor een oppervlakte van 7m². Het enigste wat u hoeft te doen is de Vlechtband Haag aan het begin en eind vastzetten met een tyrap of nog beter speciale bevestiging clips.

Directe beschutting bij een nieuwe tuinschutting!

Het nadeel van een nieuwe tuinschutting is dat deze vaak niet meteen helemaal dicht is zodat u beschut zit tegen de weersinvloeden en inkijk van nieuwsgierige buren. Wilt u daarbij niet gebruik maken van een standaard hekwerk bekleding dan zijn de decoratieve prints voor u een uitkomst. Door het gaas hekwerk dicht te maken met Vlechtband geniet u direct van meer privacy. Vooral bij nieuw bouw kiest men regelmatig voor een open harmonica gaas hekwerk waar men van alles tegenaan kan laten groeien of monteren. Kiest u voor natuurlijk materiaal dan heeft dit meestal een langere tijd nodig voordat er beschutting is. Daarom kunt u met de PVC Tuinafscheiding Vlechtband Haag Fensing Line kiezen om tijdelijk of permanent direct beschut te zitten.

Tuinafscheiding Vlechtband Haag Fensling Line Specificaties:
PVC
Dichtheid 100%
 Afmeting 19cm x 35m
Onderhoudsvrij
Weerbestendig
Kleurvast Uv

Heeft u vragen over Tuinafscheiding Vlechtband Haag Fensing Line, neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail en of telefoon +31(0)402826082

Laatst bekeken items