opc_loader

Schutting bekleding

De tuinschermen van Tuinhekbekleding.nl zijn verkrijgbaar in veel soorten en maten. De schermen bestaan ​​meestal uit kunststof of bamboe, die op verschillende manieren zijn bevestigd. Er zijn bijvoorbeeld variaties in de afstand tussen de kunststof tuinschermen, van overlappend tot open en in de afwerking, van eenvoudig tot elegant. Een aantal schermen wordt ook geleverd met verschillende hoogtes. Door te variëren in hoogte en breedte zijn de mogelijkheden eindeloos.

De natuurlijke matten zijn gemaakt volgens een veelzijdig ontwerp dat zorgt voor een aantrekkelijk tuinscherm. Ideaal voor het verbeteren van de bescherming door vaste hekwerken.

  • Uitermate geschikt voor het verbergen van bestaande schermen of muren. Gemaakt van volledig natuurlijk hout, waardoor het milieuvriendelijk is en duurzaamheid garandeert.
  • Gemakkelijk te bevestigen aan bestaande hekken of muren met gegalvaniseerde draad, kabelbinders, schroeven of spijkers.
  • Maakt een effectieve windbreuk. Elke mat bestaat uit afzonderlijke verticale bamboe.

Schutting bekleding assortiment

De kunststof matten zijn gemaakt van sterk en lichtgewicht kunststof, ideaal voor tuinafscheidingen, landbouwafrastering, tuinhekken, vijverbescherming, gewasbescherming, plantondersteuning, fruitkooien en dierenruimtes. Deze multifunctionele mat is vervaardigd van zwart polypropyleen, daardoor is de mat UV-gestabiliseerd en rotbestendig. De toepassingen zijn enorm.

Bamboeschutting is geweldig als privacyscherm in de tuin, maar kan ook gebruikt worden als mooie plafond- of muurbedekkingen. Onze collectie bamboeschutting bestaat uit verschillende diameters, kleuren en maten.

Tuinhekbekleding.nl garandeert de beste kwaliteit bamboehekwerk tegen de laagste prijzen. De  schermrollen zijn geassembleerd met meerdere gegalvaniseerde staaldraden voor optimale stabiliteit. Alle bamboestokken zijn van nature gesloten aan de bovenkant. Opgerolde bamboehekken zijn eenvoudig te bevestigen tegen een bestaande houten omheining, gaas of muur. Meer informatie over het installeren van een bamboehek kunt u vinden in de productbeschrijving. Benieuwd naar het onderhoud? Lees dan alles over bamboe-onderhoud.

Boomschorsmat op rol kan uw tuin, terras of balkon transformeren in een gezellig tuin. Ook geïnteresseerd in het kopen van mooie bamboe schermen voor uw tuin, terras of balkon? Bekijk ons aanbod op Tuinhekbekleding.nl.