opc_loader

Schutting bekleding

De tuinschermen van Tuinhekbekleding.nl zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid. De schermen bestaan ​​meestal uit kunststof of bamboe, die op verschillende manieren zijn bevestigd. Er zijn bijvoorbeeld variaties in de afstand tussen de kunststof tuinschermen, van overlappend tot open en in de afwerking, van eenvoudig tot elegant. Een aantal schermen wordt ook geleverd met verschillende hoogtes. Door te variëren in hoogte en breedte zijn de mogelijkheden eindeloos.


De natuurlijke matten, een veelzijdig ontwerp dat zorgt voor een aantrekkelijk scherm voor de tuin. Ideaal voor het verbeteren van de bescherming door vaste hekwerken.

  • Ideaal voor het verbergen van bestaande schermen of muren. Gemaakt van volledig natuurlijk hout, wat betekent dat het milieuvriendelijk is en duurzaamheid zal garanderen.
  • Gemakkelijk te bevestigen aan bestaande hekken of muren met gegalvaniseerde draad, kabelbinders, schroeven of spijkers.
  • Gemakkelijk te bevestigen. Maakt een effectieve windbreuk. Elke mat bestaat uit afzonderlijke verticale bamboe.
  • Gemakkelijk te bevestigen aan bestaande hekken of muren met gegalvaniseerde draad, kabelbinders, schroeven of spijkers.

Schutting bekleding assortiment

De kunststof matten zijn een sterke, lichtgewicht kunststof mat, is ideaal voor tuinafscheidingen, landbouwafrastering, tuinhekken, vijverbescherming, gewasbescherming, plantondersteuning, fruitkooien en dierenruimtes. Dit multifunctionele mat is vervaardigd van zwart polypropyleen dat UV-gestabiliseerd en rotbestendig is. De toepassingen zijn enorm.


Bamboeschutting is geweldig als privacyschermen in de tuin, maar kunnen ook worden gebruikt als mooie plafond- of muurbedekkingen. Onze collectie bamboeschutting bestaat uit verschillende diameters, kleuren en maten.


Tuinhekbekleding.nl garandeert de beste kwaliteit bamboehekwerk tegen de laagste prijzen. Onze bamboe schermrollen zijn geassembleerd met meerdere gegalvaniseerde staaldraden voor optimale stabiliteit, en alle bamboestokken zijn van nature gesloten aan de bovenkant. Opgerolde bamboe hekken zijn eenvoudig te bevestigen tegen een bestaande houten omheining, gaas of muur. Meer informatie over het installeren van een bamboehek kunt u vinden in de productbeschrijving van elk hek samen met de meest geschikte bevestigingsmiddelen. Benieuwd naar hoe u bamboe moet onderhouden? Lees dan alles over bamboe onderhoud.


Boomschorsmat op rol kan uw tuin, terras of balkon transformeren in een gezellig tuin. Ook geïnteresseerd in het kopen van mooie bamboe schermen voor uw tuin, terras of balkon? Bekijk ons aanbod op Tuinhekbekleding.nl.