opc_loader

Bamboeschutting op rol

Model: Bamboeschtting op rol

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 2-4 dagen

Betaalmogelijkheden: tuinhekbekleding betaalmethoden

Veilig winkelen: Aangesloten bij Webwinkelkeur

Verzendkosten: Dit product GRATIS verstuurd

Retourtermijn: 14 dagen bedenktijd

60,00 28,00 U bespaart: 53%
Afmeting
Bevestigingsmateriaal
x
Voorraad:
 Op voorraad

Bamboeschutting op rol 3m lengte

Door de lengte van 3m is een natuurlijk gemêleerde tuin mat van massieve bamboestengel. U heeft keuze uit diverse hoogtes in Bamboe. Alle hoogtes hebben een lengte van 300cm op rol. Door dat u de Bamboeschutting zeer makkelijk kunt uit rollen is de montage zeer eenvoudig. Hierdoor kan de Bamboeschutting op rol direct tegen een bestaande tuinschutting of tuinhek als tuinafscheiding gemonteerd worden. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke tuinafscheiding waardoor u van meer privacy geniet in uw tuin doordat de inkijk van nieuwschierge buren of voorbijgangers voorkomen wordt.

Bamboeschutting op rol kwalitatieve natuurlijk oplossing als afscheiding

Niet alleen werkt een Bamboeschutting op rol privacy verhogend het draagt ook bij aan een natuurlijke uitstraling van uw tuinschutting en voorkomt wind in uw tuin of op terras. De onderlinge Bamboe stengels van de Bamboeschutting op rol worden door ijzerdraden bij elkaar gehouden waardoor er een compleet stabiel Bamboe schutting ontstaat. Doordat het een natuurlijke tuinhekbekleding betreft is de doorzichtigheid(dichtheid) nooit 100%, bij de Bamboeschutting is dit 80%. Wij adviseren om de Bamboeschutting op rol op 10cm vanaf de ondergrond te monteren om waterschade aan de Bamboe te voorkomen. Het makkelijkste is de natuurlijke Bamboeschutting op rol te bevestigen met losse ijzerdraden, trekbandjes(tyraps) of nietjes te bevestigen aan uw tuin afrastering.

tuinhekbekleding Zeer voordelig
tuinhekbekleding Korte levertijd(afhankelijk van voorraad)
tuinhekbekleding Leverbaar in diverse hoogte afmetingen
tuinhekbekleding Natuurlijke uitstraling

Eigenschappen Bamboeschutting op rol:
Materiaal natuurlijk volle Bamboe stengels
Dichtheid 80%
Dikte ongeveer 1cm massief Bamboe

Natuurlijke Bamboeschutting op rol is toepasbaar als tuinafscheiding, tuin schutting, tuin afrastering en tuinhekbekleding voor:
Tuin Decoratie | Tuinhek | Erf Afscheiding | Schutting Bekleding | Balkon bekleding

Heeft u vragen over de Bamboeschutting op rol te monteren, neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail en of telefoon +31(0)402826082

Bamboeschutting op rol heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items
60,00 28,00