opc_loader

Tuinschermen

Of u nu uw tuin verjongt sinds de lente is aangebroken en sommige vuile gebieden verlicht, of simpelweg tuinhekpanelen vervangt vanwege een breuk of scheur, wij hebben met ons brede assortiment tuinschermen, schermen en panelen. Wij zorgen voor de ideale dekking tuinschermen.

Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1

Boomschorsmatten als tuinscherm

Boomschorsmatten gemaakt van reepjes boomschors aan elkaar gebonden met geplastificeerd ijzerdraad. De boomschorsmatten zijn dubbelzijdig dit wil zeggen dat beide zijdes hetzelfde aanzicht hebben. Geschikt voor het afschermen van uw tuin. Balkon, bedrijventerrein etc. Boomschorsmatten zijn op iedere gewenste maatvoering te knippen met bijvoorbeeld een snoeischaar, of te zagen met een houtzaag.

Ruim assortiment tuinschermen

Wij hebben een uitgebreid assortiment tuinschermen die zo worden behandeld en geproduceerd dat deze lang meegaan. Verkrijgbaar in een groot aantal hoogtes, onze tuinschermen bieden u precies het juiste niveau van privacy zonder dat u op die waardevolle uren zonlicht komt!

Tuinhekbekleding.nl houdt van alles wat er thuis en in huis is en we willen ervoor zorgen dat u dat ook doet. Daarom hebben we verschillende tuinschermenonline te koop. En van de meest gebruikte tuinafscheidingen zijn schuttingen, ook wel vaak tuinschermen genoemd. Hekwerkonline is dé specialist in schuttingen.

Ons assortiment bestaat uit schuttingen van veel verschillende soorten hout. Zo bieden wij grenen en houten schuttingen. Daarnaast hebben wij ook hout andere schuttingen in ons assortiment voor een stoerdere en strakkere uitstraling. Bent u op zoek naar een unieke en natuurlijke tuinscherm? Dan zijn onze tuinschermen een hele mooie toevoeging in uw tuin.