opc_loader

Tuinscherm Bamboe

Model: Tuinscherm Bamboe

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 2-4 dagen

Betaalmogelijkheden: tuinhekbekleding betaalmethoden

Veilig winkelen: Aangesloten bij Webwinkelkeur

Verzendkosten: Dit product GRATIS verstuurd

Retourtermijn: 14 dagen bedenktijd

63,65
Afmeting
Bevestigingsmateriaal
x
Voorraad:
 Op voorraad

Tuinscherm Bamboe

Tuinscherm Bamboe zeer geschikt als tuinschutting bekleding en geeft een nog meer natuurlijke uitstraling aan uw tuin. Met een keuze uit vier verschillende hoogtes is er altijd een terrasscherm bamboe wat bij u past. Het Tuinscherm Bamboe kan ipv een tuinschutting gemonteerd worden. U kunt het terrasscherm bamboe plaatsen als vrijstaande schutting ondersteund door pilaren of kolommen maar steviger is om het tegen een gaaspaneel te bevestigen waardoor de stabiliteit verhoogd wordt.

Het Tuinscherm Bamboe is geproduceerd uit een hoogwaardige massieve natuurlijke bamboe stengel waardoor het tuinscherm meer stevigheid biedt dan een gespleten bamboestengel. Doordat het terrasscherm bamboe een natuur product is, zijn de bamboe terrasschermen onbehandeld en gemeleerd van kleur. Ieder natuurlijk terrasscherm bamboe wordt op rol van 3m geleverd waarbij de bamboestengels dmv ijzerdraad bij elkaar gehouden worden. Door de speling die tussen de onderling bamboestengels zit heeft het tuinscherm Bamboe nooit een 100% dichtheid.

Het is zeer eenvoudig om tuinscherm bamboe in hoogte in te korten voor de juiste maat, dit kunt u het beste met een zaag. Natuurlijk is het inkorten van het tuinscherm bamboe over de breedte vele malen gemakkelijker, neem hiervoor een kniptang of heggenschaar. Het bevestigen van een terrasscherm bamboe kan dmv nieten of schroeven tegen de houten palen. wanneer het bamboe tuinscherm tegen een gaaspaneel aan gemonteerd moet worden kunt u dit het gemakkelijkste doen met trekbandjes(tyraps).

Belangrijk bij de montage van Tuinscherm Bamboe is dat u rekening houdt met 10cm vrije ruimte tussen onderkant van het bamboescherm en de vloer. Door de ongelijkheid van het natuurlijke tuinscherm bamboe steken de bamboestengel uit. Door hier rekening mee te houden wordt de levensduur van het tuinscherm bamboe verlengd. Tevens omdat het bamboe terrasscherm een natuurlijk materiaal is kunnen de afmetingen op een standaard rol afwijken van de vastgestelde maat, hier kunnen we helaas niks aandoen en zijn daarvoor wettelijk niet verantwoordelijk.

tuinhekbekleding Zeer voordelig
tuinhekbekleding Korte levertijd(afhankelijk van voorraad)
tuinhekbekleding Leverbaar in diverse hoogte afmetingen
tuinhekbekleding Natuurlijke uitstraling


Tuinscherm Bamboe eigenschappen:
Materiaal natuurlijk volle Bamboe stengels
Dichtheid 80%
Dikte ongeveer 1cm massief Bamboe


Tuinscherm Bamboe is toepasbaar als:
Tuinafscheiding, Tuinschutting, Tuinafrastering, Tuinhek, Tuindecoratie, Erf afscheiding, Balkonscherm en Tuinhekbekleding


Heeft u vragen over Tuinscherm Bamboe neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail en of telefoon. Voor onze tuinhekbekleding_nederland klanten +31(0)402826082

Tuinscherm Bamboe heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items