opc_loader

Creëer meer groen met een verticale tuin

Een verticale tuin heeft vele toepassing mogelijkheden om toch een tuin gevoel te creëren. Zo is het plaatsen(hangen) van een verticale tuin ideaal voor mensen met een balkon, stadstuin of zeer kleine tuin. Maar ook wanneer u een bepaalde muur of tuinschutting wilt voorzien van meer leven zijn verticale tuinen de oplossing. Het is de laatste jaren een steeds grotere trend bij het inrichten van uw tuin, terras of balkon om wanden te voorzien van planten en bloemen. Door de toepassing van een verticale tuin systeem ontstaat in een zeer kort tijdsbestek een muurtuin.

Meer uitleg en info over een verticale tuin vindt u onder de diverse producten

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen).  Resultaat: 1
 
19,50
Verticale tuin met 2 vakken Een Verticale tuin met 2 vakken langs elkaar is eigenlijk...
 
19,95
Verticale tuin met 4 vakken Een Verticale tuin met 4 vakken is een modulair systeem om aan een...
 
45,00
Verticale tuin met 5 vakken Een Verticale tuin met 5 vakken langs elkaar is eigenlijk...
 
29,95
Verticale tuin met 7 vakken Een Verticale tuin met 7 vakken is een modulair systeem om...
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen).  Resultaat: 1

Planten en groenten direct aan de muur

U heeft met een verticale tuin het hele jaar plezier van een groene tuin of moestuin op een relatief klein oppervlakte. Wanneer u niet de ruimte heeft voor een grote tuin of voor zelf kweken van uw kruiden of groenten kan dit met de een van de verschillende modellen muurtuinen. U hangt deze eventueel aan uw balkonhekwerk of tuinschutting, hierdoor creëert u uw eigen kruidentuin, moestuin of planten tuin. Door een muurtuin tegen de tuinschutting aan te monteren kunt de complete tuinafscheiding laten leven door natuurlijk groen, dus geen saaie planken meer waar u tegen aankijkt.

Niks gaat boven natuurlijke wand decoratie

Bent u niet van de stille muur decoraties zoals foto's, schilderijen of andere decoratie artikelen, kies dan voor een levendige bloemen wand met de toepassing van een verticale tuin. De verticale tuin modellen van water vasthoudend vilt materiaal kunnen zowel binnen in het interieur aan een wand gemonteerd worden als ook buiten. Door binnen in uw interieur een bepaalde muur of ipv een schilderij een verticale tuin te hangen ontstaat er een levendig 3D effect of te wel een 3D wandbekleding.

Menu