opc_loader

Gebruik tuinhekbekleding als tuinafscheiding!

Gebruik tuinhekbekleding als tuinafscheiding!

Gebruik tuinhekbekleding als tuinafscheiding!

We zijn met tuinhekbekleding eigenlijk vooral bekend met het plaatsen van een privacydoek of een winddoek. Toch is er nog veel meer mogelijk met tuinhekbekleding. Wij hebben in ons assortiment speciale bekleding die u kunt gebruiken als tuinafscheiding. U kunt zo binnen een dag heel eenvoudig uw eigen afscheiding maken. Bijvoorbeeld als uw oude schutting aan vervanging toe is. Of omdat u gewoon toe bent aan iets nieuws. In ons assortiment hebben wij uitgebreide mogelijkheden om uw eigen tuinhek neer te zetten met een speciale afscheiding. De verschillende mogelijkheden hebben wij voor u op een rijtje gezet.

Tuinhekbekleding in de vorm van een kunsthaag.

Een mooie oplossing om uw tuinafscheiding professioneel te regelen is door een kunsthaag te plaatsen. Het blad is gemaakt van speciale materialen die UV bestendig zijn. U heeft er dus geen last van dat uw blad ineens begint te verkleuren na een zomer in de zon. Het grootste voordeel is dat uw haag er echt uit ziet, maar u hetzelfde onderhoud heeft als een schutting. Eigenlijk is dat niet helemaal waar want sommige schuttingdelen moet u nog lakken. Aan de kunsthaag tuinhekbekleding hoeft u echt helemaal niets te doen. De kunsthaag is zo mooi vormgegeven dat deze bijna niet van echt te onderscheiden is. Het grootste voordeel is dat u deze haag niet hoeft te snoeien. U hoeft ook niet te wachten tot deze de gewenste hoogte van een schutting heeft gekregen. Dit maakt het extra eenvoudig om te genieten van uw nieuwe tuinafscheiding!

Plaats een coniferen haag met tuinhekbekleding.

Heeft u altijd al coniferen willen hebben? Maar ziet u gewoon op tegen alle nadelen. Bijvoorbeeld het ongedierte dat erin kruipt of het vele snoeiwerk tijdens de zomermaanden? U kunt kiezen voor kunststof tuinhekbekleding in de vorm van een coniferen haag. De haag is bijna niet van echt te onderscheiden en u zorgt er ook nog eens voor dat uw terras lekker uit de wind blijft. Er is geen inkijk meer mogelijk en als u pech heeft kan dit met een paar coniferen wel. U kunt de tuinhekbekleding gewoon tegen de oude schuttingdelen aan monteren. U hoeft dus niet uw buren eerst lief aan te kijken of u coniferen mag plaatsen. Dit maakt het allemaal weer een stuk eenvoudiger om uw tuin een opknapbeurt te geven.

Tuinhekbekleding is goedkoper dan een nieuwe tuinafscheiding.

U kunt natuurlijk ook voor het echte werk kiezen en coniferen als tuinafscheiding plaatsen. Toch kleven hier een groot aantal nadelen aan. Er is natuurlijk het onderhoud, maar het duurt ook flink wat tijd voordat de haag echt mooi aangegroeid is. Tot die tijd zit u zonder privacy in uw achtertuin. Naast het aangroeien van de haag is er nog de prijsverhouding. Voor een nieuwe haag bent u al snel veel geld kwijt inclusief plaatsing. Bij ons kunt u de tuinhekbekleding eenvoudig zelf plaatsen en genieten van uw nieuwe gevoel van privacy. Zonder dat u er de hoofdprijs voor betaalt!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.