opc_loader

Hekwerknet

Hekwerknet

Een doorzichtig gaas of spijlen hekwerk geplaatst maar geen rekening gehouden met privacy of wind kies dan voor een hekwerknet. Een hekwerk net voorkomt  vuil zoals zand en bladeren op jouw terras en beschermt daarnaast tegen nieuwsgierige buren. Hekwerknetten zijn er in diverse gradaties van doorzichtigheid, kleuren en afmetingen. Het is met een hekwerkdoek dus geen enkel probleem om een beschut hoekje op jouw terras, camping, strand of tuin te creëren zodat je heerlijk kunt genieten van het buitenleven. De hekwerkdoeken zijn op maat gemaakt voor bevestiging aan de standaard mobiele bouwhekken.

Het materiaal van een hekwerknet

Hekwerknetten zijn naast een aantal standaard afmetingen ook zeer gemakkelijk door jezelf op maat te maken en te bevestigen. Je kunt met een schaar of mes het betreffende hekwerknet inkorten, zowel in hoogte als lengte. Het bevestigen is zeer eenvoudig door gebruik te maken van kabelbinders(tie-wraps). Deze kun je gemakkelijk door het hekwerkdoek drukken en om het spijlen of gaas hekwerk binden.

Gebruik van een hekwerkdoek

Door een vriendelijke gebruiksgemak kan men een hekwerkdoek ook zeer eenvoudig weer verwijderen, eventueel wanneer de groeiende beplanting de inkijk en wind wegnemen. Het is geen probleem om een hekwerknet het gehele jaar over een langere periode gemonteerd tegen de tuin hekwerk aan te laten zitten. Het materiaal is uv en weerbestendig en duurzaam.

Bestel hekwerknet

Heb je interesse in hekwerknet? klik dan hier voor een compleet overzicht van diverse materialen en kleuren. Heb je nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op.

Hekwerknetten kopen

Ook een degelijk en mooi hekwerknet kopen, kies dan voor een Coolsail hekwerknet. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het hekwerkdoek zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €15,- euro* per strekkende meter in de regio*.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@tuinhekbekleding.nl of via 040 2826082 en onze medewerkers helpen u graag verder.

Is een hekwerknet niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere schutting bekleding, zoals tuinschermen of natuurlijke matten