opc_loader

Hekwerkdoek

Hekwerkdoek in standaard afmeting.

Hekwerkdoek voorkomt de inkijk en wind in uw tuin of balkon. In plaats van een natuurlijke hekwerk bekleding wordt steeds vaker gekozen voor een alternatieve oplossing zoals een hekwerkdoek. Hierdoor heeft men direct een bekleding waardoor men beschermt is tegen nieuwsgierige blikken van buren en ook tegen stof en zand. Daarbij behoort onderhoud tot het verleden met een modern standaard hekwerk doek. Ieder standaard hekwerk doek kan direct tegen een spijlen of gaas hekwerk gemonteerd worden.

Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1

Hekwerkdoek rondom bouwhekwerk.

Ook is een hekwerkdoek zeer geschikt om rond uw bouwlocatie te plaatsen. Vaak kiest men hiervoor pe bouwzeilen. Het nadeel van bouwzeilen is dat ze veel wind vangen waardoor de bouwhekken nog al eens omvallen. Het hekwerkdoek is bijna ondoorzichtig (95%) maar laat toch wind door, daarom wordt het ook wel winddoek genoemd. Het voorkomt inkijk waardoor de bouwmaterialen aan het oog onttrokken worden van nieuwsgierige blikken. Maar het laat toch lucht door waardoor het een veilig geheel biedt zonder gevaar voor omvallen.

Tuinomheining met hekwerkdoek.

Neem het 220gr/m2 hekwerkdoek voor tuinomheining tegen het spijlen hekwerk. Bij een spijlen hekwerk kan men kiezen voor een 2 tal mogelijkheden voor montage. Men kan het hekwerk winddoek tussen de spijlen doorvlechten. Of men kiest om zoals ook bij een gaas hekwerk het hekwerkdoek vast met tyraps te bevestigen. Bij beide mogelijkheden is er 95% bescherming tegen inkijk, wind, zand en stof. Naast praktische voordelen is het ook een zeer mooie decoratie van het hekwerk met een windreductie van 90% en schaduw bescherming van 95%.

Hekwerkdoeken kopen

Ook een degelijk en mooi hekwerkdoek kopen, kies dan voor een Coolsail hekwerkdoek. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het hekwerknet zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €15,- euro* per strekkende meter in de regio*.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@tuinhekbekleding.nl of via 040 2826082 en onze medewerkers helpen u graag verder.

Is een hekwerkdoek niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere schutting bekleding, zoals tuinschermen of natuurlijke matten