opc_loader

Tuinpoort winddoek

Tuinpoort winddoek

Geen nieuwsgierige blikken meer door de tuinpoort? Kies dan voor het plaatsen van een winddoek. Met een tuinpoort winddoek voorkomt u dat mensen door de spijlen of gaas van de tuindeur heen kijken. Naast het verhogen van de privacy voorkomt een tuindeur winddoek ook de wind, stof en zand door de tuinpoort heen. Vooral is een hekwerkpoort winddoek van toepassing in een nieuwbouwwijk waar altijd veel wind en zand is. Dit omdat het vaak nog een open terrein is zonder natuurlijke beschutting. Door het plaatsen van een tuinpoort winddoek kan men in de tuin en op het terras meer beschermd zitten. 

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Tuinpoort winddoek standaard afmeting

Tuinpoort winddoek wordt in een aantal standaard afmetingen gemaakt. Naast dat ieder tuindeur winddoek ook op maat gemaakt kan worden. Is het voordeel van een standaard afmeting tuinpoort winddoek dat het direct klaar ligt en voordeliger in prijs is. Men heeft dus direct de oplossing tegen wind en inkijk in huis met een standaard tuindeur winddoek. Standaard zijn de tuindeur winddoeken voorzien van een polypropyleen band met daarin om de 50cm een rvs oog.

Kwaliteit tuindeur winddoek

Kwaliteit winddoek die wij gebruiken voor de tuinpoorten is het 220gr/m2. Het voordeel van het 220gr/m2 Tuindeur winddoek is dat 95% dicht is waardoor er geen doorkijk is. Het winddoek houdt hierdoor ook vanzelfsprekend veel wind tegen maar ook stof en zand. Het tuinpoort winddoek is een gebreid polyethyleen materiaal waardoor er bijna geen verschil in zijde zit. Men kijkt dus van 2 zijden tegen een mooi tuinpoort winddoek aan. Een complete nette afwerking van de tuinpoort en hekwerk.