opc_loader

Vlechtband Zandsteen Fensing Line

Hierom bestel je een vlechtband bij Tuinhekbekleding.nl:

tuinhekbekleding icoon 100% veilig bestellen met tuinhekbekleding webwinkelkeur logo
tuinhekbekleding icoon Diverse veilige betaalmethoden tuinhekbekleding betaalinformatie
tuinhekbekleding icoon Wij bezorgen GRATIS je schaduwdoek snel thuis in Nederland en België
tuinhekbekleding icoon 14 dagen bedenktijd om retourneren

45,72
x
Voorraad:
Niet op voorraad, informeer naar levertijd
Kenmerken
Materiaal:
Kunstsof
Model:
Vlechtband
Type:
Print

Tuinafscheiding Vlechtband Zandsteen Fensing Line

Tuinafscheiding Vlechtband Zandsteen Fensing Line beschermt u tegen Wind, Zon, en overige weersinvloeden. Naast de optimale bescherming werkt de kunststof PVC Design Vlechtband zeer privacy verhogend waardoor de inkijk volledig weg is. Het kunststof materiaal van de PVC Tuinafscheiding Vlechtband Zandsteen Fensing Line is dusdanig behandelt dat verkleuring door Uv nauwelijks voorkomt. Naast het praktische voordeel van een complete onderhoudsvrije tuinafscheiding, heeft een hekwerk voorzien van Vlechtband Fensing Line ook een zeer mooie uitstraling voor het geheel van uw tuin.

Vlechtband Zandsteen Fensing Line decoratieve tuinafscheiding!

Speciaal voor de open gaas hekwerken heeft Tuinhekbekleding.nl deze PVC Fensing Line Vlechtband Zandsteen in haar assortiment tuinhekbekledingen. Door de open structuur(maas 19cm) van de hekwerken kunt u zeer snel de flexibele Vlechtband Graniet Fensing Line door het harmonicagaas van de tuinafscheiding weven(vlechten). Door keuze uit 4 verschillende decoratieve prints creëert u uw persoonlijke tuinafscheiding. Vlechtband Zandsteen Fensing Line heeft een standaard hoogte afmeting van 19cm. Op een rol Vlechtband zit 35m wat genoeg is voor een oppervlakte van 7m². Het enigste wat u hoeft te doen is de Vlechtband Zandsteen aan het begin en eind vastzetten met een tyrap of nog beter speciale bevestiging clips.

Directe beschutting bij een nieuwe tuinschutting!

Het nadeel van een nieuwe tuinschutting is dat deze vaak niet meteen helemaal dicht is zodat u beschut zit tegen de weersinvloeden en inkijk van nieuwsgierige buren. Wilt u daarbij niet gebruik maken van een standaard hekwerk bekleding dan zijn de decoratieve prints voor u een uitkomst. Door het gaas hekwerk dicht te maken met Vlechtband geniet u direct van meer privacy. Vooral bij nieuw bouw kiest men regelmatig voor een open harmonica gaas hekwerk waar men van alles tegenaan kan laten groeien of monteren. Kiest u voor natuurlijk materiaal dan heeft dit meestal een langere tijd nodig voordat er beschutting is. Daarom kunt u met de PVC Tuinafscheiding Vlechtband Zandsteen Fensing Line kiezen om tijdelijk of permanent direct beschut te zitten.

Tuinafscheiding Vlechtband Zandsteen Fensling Line Specificaties:

  • PVC
  • Dichtheid 100%
  • Afmeting 19cm x 35m
  • Onderhoudsvrij
  • Weerbestendig
  • Kleurvast Uv

Contact gegevens:
Tuinhekbekleding.nl
Onderdeel van Outdoor Tuinidee bv
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@tuinhekbekleding.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Laatst bekeken items