opc_loader

Kunststof tuinschutting voor jaren een dichte afscheiding

Het grote pluspunt van het plaatsen van een kunststof tuinschutting is dat deze niet onderhevig is aan de diverse weersinvloeden. Namelijk kunststof heeft de eigenschap dat het bestand is tegen diverse weersinvloeden en Uv stralingen waardoor het uitermate geschikt is als erf afscheiding. Hierdoor blijft de kwaliteit ook na verschillende jaren 100% gewaarborgd. Daarbij komt dat in vergelijking met de natuurlijke uitvoeringen de onderlinge lamellen van de kunststof tuinschuttingen perfect op elkaar aansluiten waardoor de inkijk 0% is en u nog meer van de privacy kunt genieten.

Meer over onderhoudsvrije kunststof tuinschutting onder de producten

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

Moderne uitvoering van erf afscheiding

Door een ruim aanbod in diverse kleuren is er voor iedere tuin of terras een juiste kunststof tuinschutting te krijgen. Door het kunststof materiaal van de tuinschutting is onderhoud niet nodig en de levensduur eindeloos. De speciale "Sunline" uitvoering heeft een transparante doorschijning waardoor men iets meer licht schijn door de schutting heen krijgt. Ondanks de licht inval blijft u ook met de "Sunline" kunststof tuinschuttingen gewaarborgd van optimale privacy in uw tuin.

Belangrijke voordelen van een kunststof tuinschutting:

* Zeer duurzaam
* Weerbestendig en Uv-bestendig
* Zeer gemakkelijk schoon te maken
* Volledig winddicht & ondoorzichtig
* Gemakkelijk op maat te snijden

Het plaatsen van een kunststof tuin schutting

Kunststof tuinschuttingen worden natuurlijk veelal geplaatst als erf afscheiding tussen u en uw buren, of als complete omheining van uw tuin. Maar ook zijn de kunststof tuin schuttingen goed te plaatsen als balkon bekleding, hier worden dan vaak de "Sunline" transparante tuinschuttingen voor gekozen. Op een balkon heeft u toch altijd meer last van ongewilde inkijk van beneden, maar u vindt het niet fijn om helemaal afgesloten te zitten dan is het plaatsen van een transparante kunststof tuinschutting zeker een uitkomst.