opc_loader

Natuurlijke tuinschutting

Natuurlijke tuinschutting

Natuurlijke Tuinschutting als privacy bescherming! Wilt u meer genieten van uw privacy in of rondom uw tuin of terras plaats dan een natuurlijke tuinschutting als erfafscheiding. Door de natuurlijk materialen zoals bamboe, wilg en heide, die men gebruikt bij het produceren van een natuurlijke tuinschuttingen vergrijzen deze mee met de weersinvloeden. Hierdoor ontstaat er naast het praktische voordeel van meer privacy ook een sfeervolle levendige uitstraling die aansluit bij de overige materialen die in een natuurlijke tuin gebruikt worden zoals planten, struiken en bomen.

Meer informatie over de Natuurlijke tuinschutting vindt u onder ons productassortiment.

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Uitvoering van de natuurlijke tuinschutting

Natuurlijke tuinschuttingen zijn zowel op rol als in vaste scherm afmeting verkrijgbaar. Beide uitvoeringen hebben zo zijn eigen voordelen qua plaatsing. Zo zijn de vaste schermen ideaal te plaatsen als afwisseling met een planken schutting. De natuurlijke schutting op rol wordt vaak toegepast bij renovatie van een oude tuinschutting of als nieuwe tuin afrastering. Ook is het plaatsen van een natuurlijke tuin schutting een decoratieve oplossing om de tuin nog meer tot leven te wekken. Zeker de tuin afratsering die toch vaak geen leven of uitstraling heeft. Het is zelfs mogelijk om de natuurlijke tuinschutting te laten begroeien met onder andere een klimop.

Montage van de natuurlijke tuinschuttingen

De vaste natuurlijke tuinschermen kunt u vrijstaand plaatsen tussen 2 palen, hiervoor is geen ondersteuning nodig van een bestaande tuin afrastering in de vorm van een hekwerk. Om een stevig geheel te krijgen bij de natuurlijke schutting rollen is het beste om eerst vierkante palen met daartussen gaas(scherm of rol) te plaatsen en de natuurlijke rollen Heide, Wilg of Bamboe daarop vast te maken. Ook wordt vaak gebruik gemaakt van een bestaande oude muur of schutting waartegen deze natuurlijke rollen worden gemonteerd.

Een natuurlijke schutting is een praktische manier om uw tuin op te fleuren. Bekijk onze milieuvriendelijke natuurlijke tuinschuttingen, zoals riet tuinschuttingen of wilgenafscheidingen of bamboerollen. Ze zijn weerbestendig, bovendien is ons materiaal zeer hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden.