opc_loader

Boomschorsmat op rol

Model: Boomschorsmat op rol

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 2-4 dagen

Betaalmogelijkheden: tuinhekbekleding betaalmethoden

Veilig winkelen: Aangesloten bij Webwinkelkeur

Verzendkosten: Dit product GRATIS verstuurd

Retourtermijn: 14 dagen bedenktijd

52,00
Afmeting
Bevestigingsmateriaal
x
Voorraad:
 Op voorraad

Boomschorsmat op rol

Natuurlijk donker bruine gemêleerde Boomschorsmat op rol in 3m lengte die direct tegen een bestaande tuinschutting of tuinhek gemonteerd kan worden. U heeft keuze uit verschillende hoogtes in Boomschorst mat op rol, zo is er een hoogte van 90cm, 100cm, 150cm, 180cm en 200cm. Boomschorsmat op rol is zeer gemakkelijk te monteren tegen een bestaande tuin afscheiding doordat u deze uit kunt rollen. Hierdoor is de verpakking zeer goed handelbaar wat weer een voordeel is bij het vervoeren en verzenden. De natuurlijke Boomschorsmatten zijn uitermate geschikt om als tuinafscheiding te dienen ter voorkomen van nieuwsgierige inkijk door buren en of voorbijgangers.

Daarnaast neemt een Boomschorsmat op rol ook een groot deel van de hinderlijke windvlagen weg van uw tuin of terras. De natuurlijke Boomschors strips zitten onderling verbonden met ijzerdraad waardoor er een stabiel windscherm van Boomschors ontstaat. Doordat het een natuurlijke tuinhekbekleding betreft is de doorzichtigheid(dichtheid) nooit 100%, bij de Boomschorsmat op rol is dit 70% ongeveer. Wij adviseren om de natuurlijke Boomschorsmat op rol 10cm vanaf de ondergrond te monteren om waterschade en wegrotten van de Boomschorsmat te voorkomen. Het makkelijkste qua bevestiging is om de Boomschorsmat op rol met losse ijzerdraden, trekbandjes(tyraps) of nietjes te bevestigen aan uw tuin afrastering.

tuinhekbekleding Zeer voordelig
tuinhekbekleding Korte levertijd(afhankelijk van voorraad)
tuinhekbekleding Leverbaar in diverse hoogte afmetingen
tuinhekbekleding Natuurlijke uitstraling

Eigenschappen Boomschorsmat op rol:
Materiaal natuurlijk Boomschors
Dichtheid 70%

Boomschorsmat op rol is toepasbaar als tuinafscheiding, tuin schutting, tuin afrastering en tuinhekbekleding voor:
Tuin Decoratie | Tuinhek | Erf Afscheiding | Schutting Bekleding | Balkon bekleding

Heeft u vragen over de Boomschorsmat op rol als tuinschutting te monteren, neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail en of telefoon +31(0)40-2826082

Boomschorsmat op rol heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items