opc_loader

Tuinschutting Wicker Matten voor jarenlang probleemloos gebruik

Tuinschutting Wicker Matten zorgen voor een exclusieve uitsraling van uw tuinschutting of hekwerk. In navolging van de wicker tuinmeubelen is nu hetzelfde weer- en UV bestendige wicker materiaal bescikbaar voor uw tuinschutting of balkon. Tuinschutting Wicker Matten zijn leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Zo creert u met een kunststof Wicker Tuinschutting mat uw persoonlijke afscheiding. Naast de standaard mogelijkheden biedt Tuinhekbekleding.nl u ook de mogelijkheid om te kiezen voor maatwerk. Zo kan iedere tuinschutting of balkon tot een hoogte van 200cm voorzien worden van een kunststof Tuinschutting Wicker Mat.

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

De tuinschutting Wicker Matten zorgen voor meer Privacy

Door het in elkaar geweven materiaal van 6 mm breed ontstaat er een zeer dicht geheel. Wanneer deze mat tegen een hekwerk of balkon wordt gemonteerd is het niet meer mogelijk om van buiten naar binnen te kijken. Dus geen nieuwsgierige blikken meer van de buren!
Naast deze exclusieve uitstraling biedt dit scherm ook goede bescherming tegen de weersinvloeden. Wind, regen en sneeuw kunnen hier niet doorheen en zelfs omgevingsgeluid wordt sterk gereduceerd. Hierdoor heeft jouw tuin, terras of balkon zowel zomer als winter een mooie en praktische bekleding.

Gemakkelijke montage en onderhoudsvrij

De Tuinschutting Wicker matten zijn zeer eenvoudig te monteren tegen ieder hekwerk of balkon. Door de open structuur van de hekwerken kun je snel de vlechtwerkbanden door het harmonicagaas weven (vlechten). De vlechtwerk banden zijn standaard in verschillende hoogte afmetingen te bestellen. Deze hoogtes komen overeen met de afmetingen van een hekwerk. Het enige wat je nog hoeft te doen is de kunststof vlechtwerk band aan het begin en aan het eind vast te zetten met een tyrap bandje nadat je deze door het spijlen hekwerk heen heb gevlochten.
Na montage is er eigenlijk geen omkijken meer nodig. Het kunststof is UV en weersbestendig en zal geen verkleuringen vertonen, ook niet na jaren. Het onderhoud is minimaal, heel af en toe een sopje zal voldoende zijn maar over het algemeen krijgt vuil geen kans zich te hechten door de grove structuur van het materiaal. Kortom, jarenlang woongenot gegarandeerd!