opc_loader

Tuinschutting wicker matten

Tuinschutting Wicker Matten voor jarenlang probleemloos gebruik

Tuinschutting Wicker Matten zorgen voor een exclusieve uitsraling van uw tuinschutting of hekwerk. In navolging van de wicker tuinmeubelen is nu hetzelfde weer- en UV bestendige wicker materiaal bescikbaar voor uw tuinschutting of balkon. Tuinschutting Wicker Matten zijn leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Zo creert u met een kunststof Wicker Tuinschutting mat uw persoonlijke afscheiding. Naast de standaard mogelijkheden biedt Tuinhekbekleding.nl u ook de mogelijkheid om te kiezen voor maatwerk. Zo kan iedere tuinschutting of balkon tot een hoogte van 200cm voorzien worden van een kunststof Tuinschutting Wicker Mat.

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

Tuinschutting Wicker Matten zorgen voor meer Privacy

Door het in elkaar geweven wicker materiaal van 6mm breed ontstaat er een dicht geheel. Door deze structuur van de Wicker matten zijn deze zeer privacy verhogend als u die tegen een hekwerk of balkon balustrade monteert. Naats de functionele aspecten zoals dat een Tuinschutting van Wicker Matten bestand is tegen regen, zon, vorst en sneeuw bieden ze ook een exclusieve uitstraling. Hierdoor heeft uw tuinschutting zowel zomer als winter een praktische mooie bekleding.

Optimale beschutting tegen wind

Door de dichtheid van de Tuinschutting Wicker Matten bent u goed beschermd tegen wind. De door elkaar gevlochten polyrattan draden laten nauwelijks wind door. Hierdoor zit u ook op een balkon goed beschermd tegen wind. Naast de kunststof wicker matten heeft Tuinhekbekleding.nl ook Polyrattan Wicker banen. Deze Tuinschutting Wicker banen kunnen perfect door een gaas hekwerk heen gevlochten worden. Hierdoor blijft de structuur van een gaas hekwerk zichtbaar.