opc_loader

Tuinschutting Wicker Band Grijs

Model: Tuinschutting Wicker Band Grijs

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd:  5-10 dagen

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: tuinhekbekleding betaalmethoden

Veilig winkelen: Aangesloten bij Webwinkelkeur

Verzendkosten: Dit product GRATIS verstuurd

Retourtermijn: Niet ivm maatwerk

55,12
Afmeting LxH
Bevestigingsmateriaal
x
Voorraad:
Niet op voorraad, informeer naar levertijd

Tuinschutting Wicker Band Grijs

Tuinschutting Wicker Band Grijs beschermt u tegen wind, andere weersinvloeden. Naast de optimale bescherming werkt de kunststof Wickerband enorm privacy verhogend. Het Polyratan materiaal van de Tuinschutting Band Grijs is dusdanig behandelt dat verkleuring door Uv nauwelijks voorkomt. Naast het praktische voordeel van een complete onderhoudsvrije tuinschutting, heeft een Tuinschutting voorzien van Wicker Band ook een mooie uitstraling voor het geheel..

Vlechtwerkband Grijs snel privacy bij open hekwerk!

Speciaal voor de open gaas hekwerken heeft Tuinhekbekleding.nl deze kunststof Vlechtwerkband Grijs op de markt gebracht. Door de open structuur van de hekwerken kunt u zeer snel de Vlechtwerkband Grijs door het harmonicagaas weven(vlechten}. De Tuinschutting Vlechtwerk Banden zijn standaard in verschillende hoogte afmetingen te bestellen. Deze hoogtes komen overeen met de afmetingen van een hekwerk. Het enigste wat u hoeft te doen is de kunststof Vlechtwerk Band aan het begin en eind vastzetten met een tyrapbandje als u het door een spijlen hekwerk heen vlecht. Als u het er tegen aanmaakt kunt u het ook tussen door vastzetten.

Directe beschutting bij een nieuwe tuinschutting!

Het nadeel van een nieuwe tuinschutting is dat deze vaak niet meteen helemaal dicht is zodat u beschut zit tegen de weersinvloeden. Daarnaast heeft u bij een open tuinafscheiding zoals een harmonicagaas hekwerk geen enkele privacy de eerste tijd. Vooral bij nieuw bouw kiest men regelmatig voor een open harmonica gaas hekwerk waar men van alles tegenaan kan laten groeien of monteren. Kiest u voor natuurlijk materiaal dan heeft dit meestal een langere tijd nodig voordat er beschutting is. Daarom kunt u met de Tuinschutting Wicker band Grijs kiezen om tijdelijk of permanent direct beschut te zitten. Werkt u de Vlechtwerk wicker matten af met ronde zeilogen om de 50cm dan heeft u een exclusieve uitsraling die volop privacy biedt.

Tuinschutting Wicker Band Grijs Specificaties:
Natuurlijke Rattan look
Polyethyleen
Dichtheid 99%
Uv beschermd
Weerbestendig

Heeft u vragen over Tuinschutting Wicker Band Grijs, neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail en of telefoon +31(0)402826082

Tuinschutting Wicker Band Grijs heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items