opc_loader

Tuinschutting Wicker Band Zwart

Artikelnr: RD04

Model: Tuinschutting Wicker Band Zwart

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd:  5-10 dagen

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: tuinhekbekleding betaalmethoden

Veilig winkelen: Aangesloten bij Webwinkelkeur

Verzendkosten: Dit product GRATIS verstuurd

Retourtermijn: Niet ivm maatwerk

55,12
Afmeting LxH
Bevestigingsmateriaal
x
Voorraad:
Niet op voorraad, informeer naar levertijd
Verzendmethode
DPD:
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad

Tuinschutting Wicker Band Zwart

Er zijn vele redenen om voor de tuinschutting van Wicker Band te kiezen. De belangrijkste is natuurlijk dat de privacy wordt verhoogd doordat het niet mogelijk is door deze schutting heen te kijken. Bijkomend voordeel is de goede bescherming tegen wind en andere weersinvloeden en deze schutting houdt ook voor een groot deel omgevingsgeluiden tegen. Het Poly ratan materiaal van de tuinschutting is dusdanig behandelt dat verkleuring door UV nauwelijks voorkomt. Naast het praktische voordeel van een complete onderhoudsvrije tuinschutting, heeft deze Wicker Band ook een moderne en trendy uitstraling. Uiteraard verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Snel privacy bij een open tuin

Speciaal voor de open gaas hekwerken hebben wij deze PVC vlechtband geschuurd antraciet in ons assortiment tuinhekbekledingen. Door de open structuur van de hekwerken kun je zeer snel de flexibele vlechtband door het harmonicagaas van de tuinafscheiding weven (vlechten). De tuinafscheiding vlechtbanden zijn al standaard in de juiste hoogte afmeting voor dit hekwerk gemaakt. Het enige wat nog rest is de vlechtband aan het begin en het eind vastzetten met een tyrap of speciale bevestiging clips. Wij adviseren de bevestiging clips omdat deze van betere kwaliteit zijn.

Directe beschutting bij een nieuwe tuin

Bij veel nieuwbouwprojecten wordt er gekozen voor tuinschuttingen met vlechtbanden. Vroeger duurde het jaren voordat planten en struiken hoog genoeg waren om de privacy te garanderen. Tegenwoordig wordt er vaak gewerkt met een combinatie van beiden. Na het plaatsen van het gaas hekwerk worden er bijvoorbeeld klimop planten geplaatst in combinatie met de vlechtbanden. Dit heeft als voordeel dat de privacy direct gewaarborgd is en wanneer de kleur overeenkomt met de plant deze onzichtbaar is nadat de klimop is volgroeid. Na volgroeiing laten de meeste bewoners de vlechtbanden vaak zitten omdat ze toch amper zichtbaar zijn maar wel zorgen voor extra bescherming tegen inkijk, wind en geluid. Voor en nog meer exclusievere afwerking zijn de Wicker matten af te werken met ronde zeilogen om de 50cm.

Tuinschutting Wicker Band Zwart Specificaties:
Natuurlijke Rattan look
Polyethyleen
Dichtheid 99%
Uv beschermd
Weerbestendig

Heeft u vragen over Tuinschutting Wicker Band Zwart, neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail en of telefoon +31(0)402826082

Laatst bekeken items