opc_loader

Vlechtband Antraciet

Model: Vlechtband Antraciet

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd:  1 week

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: tuinhekbekleding betaalmethoden

Veilig winkelen: Aangesloten bij Webwinkelkeur

Verzendkosten: Dit product GRATIS verstuurd

Retourtermijn: Niet ivm maatwerk

63,50
x

Tuinafscheiding Vlechtband Antraciet Basic Line

Tuinafscheiding Vlechtband Antraciet Basic Line beschermt u tegen Wind, Zon, en overige weersinvloeden. Naast de optimale bescherming werkt de kunststof PVC Vlechtband zeer privacy verhogend waardoor de inkijk volledig weg is. Het kunststof materiaal van de PVC Tuinafscheiding Vlechtband Antraciet is dusdanig behandelt dat verkleuring door Uv nauwelijks voorkomt. Naast het praktische voordeel van een complete onderhoudsvrije tuinafscheiding, heeft een hekwerk voorzien van Vlechtband ook een zeer mooie uitstraling voor het geheel van uw tuin.

Vlechtband Antraciet snel privacy bij open tuinafscheiding!

Speciaal voor de open gaas hekwerken heeft Tuinhekbekleding.nl deze PVC Ekoband Vlechtband Antraciet in haar assortiment tuinhekbekledingen. Door de open structuur(maas 19cm) van de hekwerken kunt u zeer snel de flexibele Vlechtband Antraciet Basic Line door het harmonicagaas van de tuinafscheiding weven(vlechten}. De Tuinafscheiding Vlechtbanden zijn al standaard in de juiste hoogte afmeting(19cm) van een hekwerk gemaakt. Op een complete rol Vlechtband zit 35m wat genoeg is voor een oppervlakte van 7m². Het enigste wat u hoeft te doen is de Vlechtband aan het begin en eind vastzetten met een tyrap of nog beter speciale bevestiging clips.

Directe beschutting bij een nieuwe tuinschutting!

Het nadeel van een nieuwe tuinschutting is dat deze vaak niet meteen helemaal dicht is zodat u beschut zit tegen de weersinvloeden en inkijk van nieuwsgierige buren. Hierdoor heeft u bij een open tuinafscheiding zoals een harmonicagaas hekwerk geen enkele privacy de eerste tijd. Vooral bij nieuw bouw kiest men regelmatig voor een open harmonica gaas hekwerk waar men van alles tegenaan kan laten groeien of monteren. Kiest u voor natuurlijk materiaal dan heeft dit meestal een langere tijd nodig voordat er beschutting is. Daarom kunt u met de PVC Tuinafscheiding Vlechtband Antraciet Basic Line kiezen om tijdelijk of permanent direct beschut te zitten. De Basic Line collectie is leverbaar in 3 kleuren Grijs, Antraciet en Groen.

Tuinafscheiding Vlechtband Antraciet Basic Line Specificaties:
PVC
Dichtheid 100%
 Afmeting 19cm x 35m 
Onderhoudsvrij
Weerbestendig
Kleurvast Uv

Heeft u vragen over Tuinafscheiding Vlechtband Antraciet Ekoband, neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail en of telefoon +31(0)402826082

Vlechtband Antraciet heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items