opc_loader

Vlechtband

Een vlechtband bevestigt hekwerken dubbele poorten en enkele poorten. De vlechtband zorgt ervoor dat de draad in het hekwerk goed wordt afgesloten. Op die manier creëren we meer privacy in uw tuin en maakt u uw tuin ook nog eens wind- en geluidsdicht. De vlechtbanden zijn eenvoudig te monteren, want ze hoeven alleen op lengte worden afgesneden. De rollen vlechtbanden worden per 50 meter bij ons aangeboden.

Een vlechtband is dus een product, die ontworpen is voor tuinafscheiding. De stroken zijn ontworpen en gemaakt van duurzame kunststof. De vlechtstroken worden door de mazen in het hekwerk gevlochten, afgeschermd en dicht gevlochten. Onze vlechtbanden zijn geschikt voor zowel dubbelstaafmatten als enkelstaafmatten hekwerken.

Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1

Voordelen van vlechtbanden

Een vlechtband past perfect tussen de mazen van een dubbelstaafmat of enkelstaafmat. Het materiaal is van kunststof en zeer flexibel, waardoor het gemakkelijk voor u te monteren is. Een hekwerk dichtmaken is dus door middel van een vlechtband een appeltje eitje. Het enige wat gedaan moet worden is het op maat snijden en knippen van de vlechtstroken.

Vlechtbanden zijn speciaal ontworpen, zodat er geen klemmen nodig zijn om deze aan het netwerk te koppelen. Tuinhekbekleding.nl heeft voor u de beste vlechtbanden online en weet precies wat uw tuin nodig heeft.

Vlechtbanden worden steeds populairder, want deze zijn steeds vaker terug te zien bij schuttingen in nieuwbouwwijken. Ook hoveniersbedrijven gebruiken vaak vlechtbanden om hekwerken te sluiten voor meer privacy, beplanting en besparen hierdoor veel tijd.

Andere voordelen van vlechtbanden zijn:

  • Het biedt bescherming tegen zon, wind en inkijk van buren;
  • Geschikt voor dubbelstaafmatten en enkelstaafmatten;
  • Gemakkelijk te monteren. Daarvoor is geen gereedschap nodig;
  • Weerbestendig en van duurzaam materiaal;
  • Eenvoudig schoon te maken.

De specificaties zijn dat ze gemaakt zijn van PVC. De afmeting is afhankelijk. Het zorgt voor een afsluiting van het draad in het hekwerk. Meer privacy en meer wind- en geluidsdicht. Een rol vlechtband wordt per enkele meters aangeboden. Bekijk de productpagina voor meer informatie.

Vlechtbanden van Tuinhekbekleding.nl

Op zoek naar een vlechtband en wilt u die eenvoudig online bestellen? Wij bieden vlechtbanden aan en deze zijn online eenvoudig op de website van Tuinhekbekleding.nl te bestellen. Op zoek naar meer informatie over vlechtbanden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.