opc_loader

Verticale tuinschutting

Een verticale tuinschutting heeft vele toepassing mogelijkheden om toch een tuingevoel te creëren. Zo is het plaatsen (hangen) van een verticale tuinschutting ideaal voor mensen met een balkon, stadstuin of zeer kleine tuin. Maar ook wanneer u een bepaalde muur of tuinschutting wilt voorzien van meer leven zijn verticale tuinschuttingen de oplossing. Het is de laatste jaren een steeds grotere trend bij het inrichten van uw tuin, terras of balkon om wanden te voorzien van planten en bloemen. Door de toepassing van een verticale tuinschutting systeem ontstaat in een zeer kort tijdsbestek een muurtuin.

Meer uitleg en info over een verticale tuinschutting vindt u onder de diverse producten

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Verticale tuinschutting voor natuurlijke wanddecoratie

Bent u niet van de stille muur decoraties zoals foto's, schilderijen of andere decoratie artikelen, kies dan voor een levendige bloemen wand met de toepassing van een verticale tuin. De verticale tuinschutting modellen van water vasthoudend vilt materiaal kunnen zowel binnen in het interieur aan een wand gemonteerd worden als ook buiten. Door binnen in uw interieur een bepaalde muur of i.p.v. een schilderij een verticale tuinschutting te plaatsen ontstaat er een levendig 3D effect of te wel een 3D wandbekleding.

De voordelen van een verticale tuinschutting:

  • Steviger dan tuinschermen;
  • Met verticale tuinschutting is het moeilijker om overheen te klimmen voor kinderen en dieven;
  • U kunt zelf de schuttinghoogte bepalen, 1.80 of 2 meter;
  • Eenvoudig uit te bereiden;
  • Uw palen zijn mooier in het zicht dan bij horizontale planken schuttingen;
  • Met een verticale tuinschutting heeft u maar 1 hoekpaal nodig om de hoek om te gaan met uw schutting, bij horizontale planken schuttingen om en om aan beide zijden gemonteerd is dit altijd een heel gedoe.