opc_loader

Windbreekdoek oprolgordijn

Een windbreekdoek oprolgordijn heeft een strakke uitstraling. Het doek kan volledig opgerold worden, zodat u er geen last van heeft. Het windbreekdoek oprolgordijn is aan de onderkant vast te zetten met beugels, zodat hij mooi blijft hangen wanneer er wind staat. In overleg is het eveneens mogelijk om het doek in het midden nog een extra keer vast te zetten.

Het windbreekdoek wordt door ons op maat gemaakt, zodat deze precies op of tussen uw pergola, veranda of overkapping valt.

Een windbreekdoek oprolgordijn is eenvoudig te plaatsen. Zo kunt u ervoor kiezen om het doek op de dag of in de dag te bevestigen. Wanneer u zelf de afmetingen op gaat meten, moet u rekening houden met de manier van bevestigen. Voor het opmeten van de breedte van uw veranda, overkapping of pergola moet u een strakke metalen rolmaat gebruiken. Op deze manier voorkomt u dat het windbreekdoek straks de verkeerde afmetingen heeft.

Het windbreekdoek oprolgordijn wordt door ons netjes afgewerkt. Daarnaast wordt er een draaistang bijgeleverd. Door deze stang kunt u het systeem eenvoudig bedienen. Aan de bovenkant van het rolsysteem komt een pees die in de buis geschoven wordt. Aan de onderkant van het doek wordt een zoom van vijf centimeter breed gestikt. Hierin komt een aluminium buis om het geheel goed op zijn plek te houden. Het systeem is met behulp van schroeven en een boormachine eenvoudig te bevestigen op alle soorten hout, staal, kunststof en aluminium.