opc_loader

Zichtschermen

Ondanks de prachtige zomers van de laatste seizoenen kan het toch ook winderig zijn op uw terras. Een uitkomst is het plaatsen van zichtschermen tegen uw bestaande tuinafscheiding. Deze zichtschermen voorkomen dat u tijdens het buitenverblijf hinder heeft van teveel wind. Zichtschermen zijn leverbaar in diverse ondoorzichtigheden die in % worden aangegeven. Meestal wordt er bij aanschaf van een zichtscherm geadviseerd welke dichtheid voor u het beste is.

Zichtscherm zorgt voor privacy

Het plaatsen van een zichtscherm als tuinhekbekleding is de laatste tijd enorm gegroeid. Dit heeft te maken dat men steeds vaker direct gebruik wil maken van de tuin maar dat de natuurlijke begroeiing nog niet voldoende is om de inkijk te voorkomen. Door het monteren van een zichtscherm tegen de schutting wordt inkijk en wind, bladeren en zand direct voorkomen. Dus ook wanneer de zon volop schijnt maar het toch waait kunt u achter een tuinhek met zichtschermen uitermate genieten van de zon.

Snelle levering in maatwerk zichtschermen

Het is zowel mogelijk om complete lange lengtes eventueel op rol zichtschermen te bestellen, maar ook kleinere en kortere stukken zijn geen enkel probleem. Tuinhekbekleding.nl heeft een korte levertijd zowel voor de complete rollen als de kleinere op maat gemaakte stukken zichtschermen. Een zichtscherm is uitermate gemakkelijk te plaatsen als vast of los staande beschutting.

Contact

Heeft u interesse in zichtschermen? klik dan hier voor een compleet overzicht van diverse materialen en kleuren. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@tuinhekbekleding.nl