opc_loader

Balkondoek op maat privacy verhogend!

Balkons zijn meestal voorzien van een hekwerk of balustrade met spijlen of gaas die als voornaamste reden voor meer veiligheid zorgen. Door de hoogte van balkons is het noodzakelijk dat er een val bescherming is vandaar de balkon hekwerken. Maar een open balkon hekwerk geeft geen enkele bescherming tegen wind, zon of andere weersinvloeden alsook niet tegen nieuwsgierige inkijk vanaf beneden. Door het plaatsen van een balkondoek tegen uw balustrade of hekwerk geeft u meer privacy.

Lees meer over een privacy verhogend Balkondoek op maat

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

Balkondoek op maat!

Vaak is het moeilijk om voor uw balkon een standaard balkondoek te kiezen omdat vaak ieder balkon een andere afmeting heeft. Vandaar dat wij van Tuinhekbekleding.nl u de mogelijkheid geven een balkondoek op maat te laten maken. Met een Balkondoek op maat kunt u zelf de hoogte en lengte bepalen van uw doek. Naast de afmetingen die uzelf kunt aangeven is het ook mogelijk om een bepaalde afwerking te kiezen zoals het benodigde aantal Rvs zeilogen en de positie daarvan in het doek. Ook kunt u kiezen voor een betere Uv bestendige polyester band als rand afwerking van het balkondoek op maat.

De juiste uitvoering van een balkondoek op maat

Wanneer u het balkondoek op maat gaat gebruiken voor uw vakantie appartement in Spanje, Frankrijk, Italië, Curaçao of ander warm land is het belangrijk om het balkondoek te voorzien van polyesterband die bestand is tegen hogere Uv stralingen. Ook het kiezen van het juiste materiaal voor een balkondoek op maat is belangrijk voor de juiste uitstraling van uw balkon, zo heeft u de keuze tussen diverse diktes 180gr/m², 230gr/m² en 285gr/m². Natuurlijk heeft u in alle variante de keuze uit verschillende kleuren voor uw balkondoek op maat. 

Balkon doek op maat op de juiste manier monteren.

Voor het juist ophangen cq monteren van een balkondoek is het handig als het balkondoek voorzien is van zeilogen. Bij een maatwerk balkondoek kunt uzelf bepalen waar en hoeveel Rvs zeilogen u wilt. Door de Rvs zeilogen op de juiste manier te plaatsen is het later monteren van een balkondoek op maat zeer eenvoudig. U kunt het balkondoek aan de balustrade of hekwerk bevestigen dmv tyraps(trekbandjes) of een snoer door de zeilogen te rijgen. Wanneer u een houten balustrade heeft kunt u ook tourniquets erop plaatsen zodat u het balkondoek makkelijk en strak op kunt hangen en weer kunt verwijderen.