opc_loader

Balkondoek op maat

Op zoek naar een balkondoek maar staat de juiste maat er maar niet tussen? Wij leveren bijna ieder soort en model balkondoek gehaal op de maten van jouw balkon! Balkons zijn meestal i.v.m. de veiligheid voorzien van een hekwerk of balustrade met spijlen of gaas. Maar een open balkon hekwerk geeft geen enkele bescherming tegen wind, zon of andere weersinvloeden alsook niet tegen nieuwsgierige inkijk van beneden. Door het plaatsen van een balkondoek tegen jouw balustrade of hekwerk zijn deze problemen snel en eenvoudig opgelost.

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

Balkondoek op maat laten maken

Vaak is het moeilijk om voor ieder balkon een standaard balkondoek te kiezen omdat ieder balkon een andere afmeting heeft. Vandaar dat wij de mogelijkheid geven een balkondoek op maat te laten maken. Met een balkondoek op maat kun je zelf de hoogte en lengte bepalen van nagenoeg ieder balkondoek. Naast de afmeting is het ook mogelijk om een bepaalde afwerking te kiezen zoals het aantal rvs-zeilogen en de positie daarvan in het doek. Ook is het mogelijk te kiezen voor een betere UV bestendige polyester band als randafwerking.

De juiste uitvoering van een balkondoek op maat. Wanneer je het balkondoek op maat gaat gebruiken voor een vakantie appartement in Spanje, Frankrijk, Italië of een ander warm land is het belangrijk om het balkondoek te voorzien van een polyesterband die bestand is tegen hogere UV-stralingen. Ook het kiezen van het juiste materiaal is belangrijk, dit moet overeenkomen met de uitstraling van het balkon.  Zo is er de keuze tussen diverse diktes 180 gr/m², 230 gr/m² en 285 gr/m². Natuurlijk zijn er in alle varianten de keus uit verschillende kleuren.

Montage balkondoek op maat

Voor het juist monteren van een balkondoek is het handig als het balkondoek voorzien is van zeilogen. Bij een maatwerk balkondoek kan men zelf bepalen waar en hoeveel rvs-zeilogen  gewenst is. Door de rvs-zeilogen op de juiste manier te plaatsen is het later monteren van een balkondoek zeer eenvoudig. Je kan het balkondoek aan de balustrade of hekwerk bevestigen door middel van tyraps (trekbandjes) of een snoer door de zeilogen te rijgen. Wanneer je een houten balustrade hebt kan je er ook tourniquets op plaatsen zodat het balkondoek makkelijk op kan hangen en weer kan verwijderen.

Onze balkondoeken worden op maat gesneden:

  • Tot 90% blokkering in het zicht. Behaalt een hoge mate van privacy.
  • Blokkeert 90% UV, vermindert windvlagen, is bestand tegen vlekken, schimmel of meeldauw.
  • Gemaakt van geweven, hoge dichtheid polyethyleen met UV-stabilisator om voor vele jaren verkleuring te weerstaan ​​en materiaalsterkte te behouden.
  • Montage is eenvoudig en snel met de meegeleverde bevestigingsmaterialen.
  • Onze schermen zijn functioneel, ze zien er goed uit en zijn van goede kwaliteit. Altijd inclusief garantie.

Bij ons heb je veel keuze in balkondoeken. Wij houden ons assortiment zo groot mogelijk. Zo hebben we voor ieder balkon wel een passend balkondoek op maat. De balkondoeken die we op maat laten snijden zijn makkelijk te onderhouden en goed bestand tegen alle weersinvloeden. Deze pvc-balkondoeken hebben een lange levensduur en hoeven enkel af en toe met een sopje schoongemaakt te worden. De balkondoeken zijn erg licht van gewicht en de bevestigingsmaterialen worden altijd meegeleverd.