opc_loader

Retourneren

14 dagen bedenktijd

Een besteld product kan niet voldoen aan de verwachtingen, want bestellen via een webshop is anders dan een artikel zien en voelen in de winkel. Daarom geven we u de mogelijkheid om het product binnen 14 dagen na ontvangst terug te sturen. Volg onderstaande stappen om het product op de juiste wijze terug te sturen.
 

Is het product wel naar u wens, maar is het beschadigd of hebben wij een fout gemaakt door een verkeerd artikel op te sturen? Dan verwijzen we u naar de onderzijde van deze pagina.

Stappenplan

schaduwdoek retourneren download Download en print het herroepingsformulier. Heeft u geen printer? Neem de gegevens dan over
in uw e-mail
schaduwdoek originele verpakking Graag ontvangen wij het product in de originele verpakking retour, indien mogelijk. Vergeet niet het herroepingsformulier bij te voegen!
schaduwdoekkeuze retour adres

U kunt het pakket gefrankeerd opsturen naar:

Outdoor Tuinidee bv
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel

schaduwdoekkeuze retour versturen Verstuur het product per pakketdienst terug naar ons.

Voorwaarden retourneren

  • U draagt zelf het risico voor het retourneren, in het geval deze zoek raakt;
  • Stuur de producten binnen de wettelijke termijn van 14 dagen terug. De dag van ontvangst is van toepassing;
  • Het product is nog in de originele staat en verpakking;
  • De retourkosten zijn voor eigen rekening. Het verzenden van de producten is bij Tuinhekbekleding.nl gratis, maar het terugsturen van de producten is voor eigen rekening;
  • Is uw product beschadigd of verkeerd geleverd? Neem dan contact met onze klantenservice op zodat we u verder kunnen helpen;

Uitzonderingen

Niet alle producten kunnen worden teruggestuurd. De volgende artikelen vallen buiten het retourrecht:

  • Maatwerk producten; deze zijn speciaal op maat gemaakt;
  • Gebruikte artikelen;
  • Producten die buiten onze schuld om beschadigd of incompleet zijn;
  • Artikelen zonder verpakking;

Beschadigd of verkeerd geleverd

Alle producten verpakken wij zorgvuldig en worden gecontroleerd. Het kan voorkomen dat we door drukte per ongeluk een verkeerd product naar u opsturen. Of dat u een product beschadigd ontvangt door onzorgvuldige omgang van de pakketdienst. Als dit het geval is, stuur dan een e-mail aan info@tuinhekbekleding.nl onder vermelding van het ordernummer. E-mails beantwoorden wij meestal binnen een paar uur.

 

Let op:

Stuur altijd met het e-mailbericht een aantal foto's mee waarop de beschadiging of het verkeerde product te zien is. Aan de hand van deze foto's kunnen wij direct een passende oplossing aanbieden.
 

Kosten:

Uiteraard kunt u niks aan de beschadiging doen als de verpakking aan de buitenzijde onbeschadigd is. Wij berekenen dan ook geen extra kosten voor het vervangen of repareren van het product.
 

Verloop van uw retour

U ontvangt van ons een e-mail zodra wij uw product hebben ontvangen. Wanneer wij een bericht sturen is afhankelijk van de verzendtijd van de pakketdienst. Na ontvangst van het geretourneerde product beoordelen wij de schade en volgen wij de afspraak die we vooraf met u  hebben afgesproken.
 

Omruilen:

Wordt een product omgeruild, dan ontvangt u van ons een nieuw product. Is het nieuwe product duurder dan het eerdere product, dan ontvangt u van ons een factuur met het verschilbedrag dat bijbetaald moet worden. Is het voordeliger, dan storten wij het verschil terug,


Geld retour:

Wanneer wij uw product retour hebben ontvangen, dan storten wij binnen de wettelijke 14 dagen het bedrag retour. Meestal gebeurt dit via dezelfde methode als u in eerste instantie betaald heeft. Gaat het niet via de originele betaalmethode, dan boeken wij het bedrag per bank aan u over.