opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 31 reviews

Filters
Winddichtheid
Doorkijk
Gewicht
Uitvoering

Tuinpoort winddoek

4 Artikelen

Tuinpoort winddoek

Wil je geen nieuwsgierige blikken meer door jouw tuinpoort? Kies dan voor het plaatsen van een winddoek. Met een tuinpoort winddoek voorkom je dat mensen door de spijlen of het gaas van een tuindeur heen kunnen kijken. Naast het verhogen van de privacy voorkomt een tuindeur winddoek ook dat de wind stof en zand door de tuinpoort heen blaast. Vooral in een nieuwbouwwijk waar altijd veel wind en zand is wordt er vaak voor deze oplossing gekozen. Bij ieder open terrein zonder natuurlijke beschutting zijn winddoeken een ideale toepassing voor meer privacy en bescherming tegen wind en vuil.

De voordelen van een Tuinpoort Winddoek

Wil je geen nieuwsgierige blikken meer door je tuinpoort? Kies dan voor het plaatsen van een winddoek. Met een tuinpoort winddoek voorkom je dat mensen door de spijlen of het gaas van een tuindeur heen kunnen kijken. Naast het verhogen van de privacy voorkomt een tuindeur winddoek ook dat de wind bladeren, stof en zand door de tuinpoort heen blaast. Vooral in een nieuwbouwwijk waar altijd veel wind en zand is wordt er vaak voor deze oplossing gekozen. Bij ieder open terrein zonder natuurlijke beschutting zijn winddoeken een ideale toepassing voor meer privacy en bescherming tegen wind en vuil.

Standaardafmeting of maatwerk

Onze tuinpoort winddoeken worden in enkele standaardafmetingen geleverd. Het is ook mogelijk om een winddoek geheel op maat te laten maken. Een voordeel van de standaardafmetingen is dat het bij ons direct klaar ligt en de prijs scherper is. De montage is erg eenvoudig dus na ontvangst is in no time jouw tuinpoort voorzien van een winddoek en heb je geen last meer van inkijk en blijft je tuin of binnenplaats een stuk schoner. Standaard zijn de tuindeur winddoeken voorzien van een polypropyleen band met daarin om de 50 cm een rvs oog. Wil je graag een maatwerk Winddoek? Geef dan de afmetingen aan ons door via het contactformulier en wij maken het voor je!

Kwaliteit van het materiaal

De winddoeken voor tuinpoorten die wij verkopen zijn vervaardigd van een zeer solide, gebreid, polyethyleen materiaal van 220 gr/m2. Dit maakt dat de stof bestand is tegen regen, wind, extreme temperaturen en fel zonlicht. Ook na jaren gebruik zal deze stof niet gaan verkleuren, scheuren, barsten of wat dan ook aan gebreken vertonen. Het andere grote voordeel is dat deze voor 95% dicht is waardoor er geen doorkijk mogelijk is. Hierdoor houdt het winddoek ook vanzelfsprekend veel wind, stof en zand tegen. Door de gehanteerde techniek tijdens de productie is deze stof ook mooi om naar te kijken en heeft overeenkomsten met zijde. Geen hard en goedkoop plastic-aanvoelend zeil, maar een stevige, zachte stof. Je kijkt dus van beide zijden tegen een mooie tuinpoort winddoek aan. Een echte aankleding voor jouw tuinpoort of hekwerk. Heb je hier vragen over, neem dan contact met ons op of bel ons op: 040 2826082. We geven je graag advies!

Tuinhekbekleding.nl is toonaangevende leverancier van Tuinpoort winddoeken in Nederland