opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 31 reviews

Filters
Uitvoering
Model
Lengte

Kunst Sprietjeshaag

2 Artikelen

De voordelen van een Kunst Sprietjeshaag

Je wilt graag meer privacy maar je hebt geen zin om je tuin om te ploegen om een natuurlijke haag te plaatsen? En je wilt ook de doorkijk zoveel mogelijk reduceren en dat tegen een scherp tarief? Dan is een Kunst Sprietjeshaag de beste oplossing! Snel geleverd, eenvoudig geplaatst en geen onderhoud nodig. Direct na plaatsing ervaar je de rust en privacy die wordt gecreëerd door deze kunsthaag. Deze hagen zijn overal te plaatsen waar privacy en een natuurlijke uitstraling gewenst zijn. Te denken valt aan een tuin, terras, balkon, maar ook grotere buitenruimtes zoals buitenzwembaden, tennisbanen, golfbanen en voetbalvelden.

Zeker als deze percelen grenzen aan bebouwing, wegen of een spoorweg, dan is de visuele winst enorm. De buitenruimte is snel omgetoverd tot een groene oase en deze blijft dan ook het gehele jaar door groen. Geen vergijzing in de winter en ook niet na jaren bloot te hebben gestaan aan direct zonlicht. Tijdens het productieproces is hier rekening mee gehouden zodat er, ook na lange periode, geen verkleuring van de kunsthaag optreedt. Ook voor kleinere ruimtes zijn deze hagen ideaal. Tover je balkon om in een discreet, knus plekje waar je beschermd kan zitten zonder dat iedereen naar binnen kan kijken. 

sprietjeshaag

Niet van echt te onderscheiden

Veel landschapsarchitecten gebruiken planten om een buitenoppervlak aan te kleden en af te sluiten. Maar in plaats van levende planten te gebruiken, is er een alternatief dat nagenoeg hetzelfde resultaat bereikt: de kunst sprietjeshaag. Ontdek op onze website al onze kunsthagen waaronder deze populaire sprietjeshaag. De kwaliteit is bijzonder hoog en dat tegen aantrekkelijke prijzen.

De sprietjeshaag is een interessant alternatief voor wie wil profiteren van echt groen in de tuin zonder de rompslomp die een natuurlijke variant met zich meebrengt. Een plant heeft specifiek onderhoud en verzorging nodig om zijn kwaliteit te behouden en zich verder te ontwikkelen. Met een kunst sprietjeshaag hoef je geen groene vingers te hebben om een natuurlijk en charmant uiterlijk te creëren! De sprietjeshaag hoeft alleen geplaatst te worden, onderhoud is niet nodig om de kwaliteit te behouden. Heb je vragen of kun je advies gebruiken? Neem dan contact met ons op of bel ons op 040-2826082.

Tuinhekbekleding.nl is ook toonaangevende leverancier van Kunsthagen in Nederland