opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 31 reviews

Filters
Uitvoering
Model
Hoogte
Lengte
Afmeting

Tuinafscheiding

13 Artikelen

Kunsthaag of Sprietjeshaag

'Om gelukkig te zijn moet je verborgen leven', deze uitspraak van de Frans toneel- en romanschrijver genaamd Jean-Pierre Claris de Florian, die leefde in het midden van de 18e eeuw, is nog steeds actueel!
Wanneer je in jouw tuin, terras of balkon zit kan de vreugde stevig verstoord worden door nieuwsgierige blikken. Pravicy is in een drukbewoond land als Nederland een schaars goed geworden. En vanzelfsprekend wil je met mooi weer lekker buiten kunnen zitten zonder het gevoel te hebben dat iedereen je kan bekijken. De oplossing is heel simpel: onze kunsthagen zijn zeer snel te monteren op ieder hekwerk en zorgen per direct voor meer privacy. De kunsthagen zijn amper van echt te onderscheiden en doorkijk is haast onmogelijk. Je hebt bij ons een ruime keuze uit verschillende modellen. Ook verkopen wij Sprietjeshagen en de doorkijk door deze modellen is gereduceerd tot het absolute minimum. 

De kunstmatige tuinafscheiding die niet van echt te onderscheiden is

Er zijn veel redenen om voor een kunsthaag te kiezen in plaats van een natuurlijke. Er is geen onderhoud nodig, eenmaal geplaatst hoeft er eigenlijk niet meer naar om gekeken te worden, de aanschafprijs is vele malen lager, geen verschil in winter of zomer, geen last van vallende bladeren en uiteraard zijn ze ongevoelig voor schimmels en/of luizen. En in sommige gevallen is het simpelweg niet mogelijk om een natuurlijke haag te plaatsen vanwege ruimtegebrek, denk aan een balkon of een kleine tuin. De kunststof tuinafscheidingen zijn in die gevallen de meest ​​ideale oplossing!

kunsthaag conifeer

Kies de juiste tuinafscheiding

Al onze kunsthagen zijn van hoge kwaltieit en gaan zeer lang mee. Door de gebruikte materialen zal er geen verkleuring optreden, ook niet na jarenlang gebruik. Het pecentage doorkijk wordt bepaald door de dichtheid van de kunsthaag. Hoe dichter de haag hoe meer je beschermt bent tegen nieuwsgierige blikken. En hoe dichter de haag hoe realistischer de tuinafscheiding oogt. Kunsthagen zijn er in diverse modellen zoals: buxus, hedera, confifeer, rozenstruik, cipres, laurier, klimop, spar, etc. waarbij je kan kiezen uit panelen of een rol. Sommige modellen hebben ook bloemen om wat kleur en vrolijkheid aan je tuinafscheiding te geven. Welke je moet kiezen hangt af van jouw persoonlijke voorkeur en de hoeveelheid privacy die je wenst te bereiken.