opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 31 reviews

Filters
Materiaal
Model

Balkonschermen

5 Artikelen

balkonschermen

Balkonschermen worden geplaatst om verschillende redenen en ze hebben allemaal te maken met het verhogen van het comfort op jouw balkon. Doordat je voor een relatief lage prijs al grote effecten kunt bereiken en ze erg lang mee gaan, zijn ze een verstandige keuze. De vijf belangrijkste redenen zijn:
•    Verhogen van je privacy
•    Creëren van sfeer
•    Bescherming tegen wind
•    Eenvoudige montage
•    Lage prijs

Verhoog je privacy

Een balkonscherm zorgt er voor dat het niet meer mogelijk is vanaf de straat of de overkant in jouw balkon te gluren. Zeker in een drukke stad zit je erg te koop en dit wordt in het algemeen niet erg prettig gevonden. Met al onze balkonschermen is dit verleden tijd, het zicht is volledig gereduceerd. Wat ook prettig is, is dat in het ontwerp van deze schermen bewust een beetje ruimte is overgelaten, zodat het nog wel enigszins mogelijk is vanaf het balkon een blik te werpen naar buiten toe. Je hebt dus niet het gevoel opgesloten te zitten.
Het scherm monteer je snel en eenvoudig tegen het hekwerk van het balkon. Deze kunnen simpelweg met tie-wraps worden vastgezet. Zorg wel voor voldoende bevestigingspunten rondom, zodat de schermen ook blijven zitten wanneer het hard waait.

Bescherming tegen de wind

Hoe hoger jouw balkon gepositioneerd is, hoe meer last je zult hebben van de wind. Onze schermen zijn zo ontworpen dat ze nog wel ietwat wind doorlaten, maar harde wind tegen houden. Zo is er toch nog sprake van enige verkoeling op warme, zomerse dagen, maar heb je geen last van harde wind die het comfort op jouw balkon ernstig kunnen belemmeren. Je hoeft dus niet meer naar binnen als het hard waait en kunt hierdoor meer uren doorbrengen op je balkon.

Creëer extra sfeer op jouw balkon

Je kunt kiezen uit kunststof schermen en natuurlijke schermen. De kunststof schermen hebben als voordeel dat ze net iets meer wind tegenhouden, makkelijker zijn schoon te maken en zéér duurzaam zijn. De natuurlijke varianten hebben als groot voordeel dat ze jouw balkon een totaal andere sfeer geven. Wanneer je een van onze natuurlijke schermen combineert met bijvoorbeeld kunstgras en planten, dan is de “tuinbeleving” compleet. En dat terwijl je misschien midden in een grote stad woont. Je kunt kiezen uit vier verschillende materialen:
•    Bamboe
•    Wilgen
•    Heide
•    Riet

Milieuvriendelijk alternatief

De natuurlijke balkomschermen zijn een milieuvriendelijk alternatief voor alle kunststof varianten en vormen in het gehele proces van productie tot afvalverwerking geen schadelijke bijdrage aan het milieu. Er wordt tijdens de productie uitsluitend gewerkt met 100% natuurlijke materialen, op het verbindingsstaaldraad na. Het materiaal wordt grondig geïnspecteerd en alleen onbeschadigd, rotvrij en mooi gevormd materiaal wordt geselecteerd en verwerkt tot een balkomscherm. Je bent dus verzekerd van een exotisch ogend artikel van goede kwaliteit.

De speciaal ontworpen grensstructuur is beveiligd met stevige gegalvaniseerde staaldraad en kan overal tegenaan gemonteerd worden. De montage kan snel worden uitgevoerd en is een fluitje van een cent. De breedte van balkonschermen kan worden ingekort door de draad door te knippen en het materiaal te verwijderen. Zodra de gewenste breedte is bereikt kan de draad weer terug op zijn plaats worden gebogen. De schermen zijn in verschillende hoogtes beschikbaar en mocht je net een hoogte willen die er net tussenin zit, kies dan voor het net iets te hoge model en snoei deze simpelweg bij met snoeigereedschap.

Behalve voor balkons zijn deze schermen ook bijzonder geschikt om bloembedden en tuinen te verdelen met een natuurlijke uitstraling. Doordat alle schermen zijn gecontroleerd en vrij zijn van insecten of ongedierte zijn de schermen ook te plaatsen in veranda’s of serres of andere afgesloten ruimtes.

Heb je vragen over onze doeken? Neem dan contact met ons op of bel ons op 040-2826082.

Tuinhekbekleding.nl is toonaangevende leverancier van balkonhekbekleding in Nederland