opc_loader

Menu

9.3 / 10 van 29 reviews

Filters
Materiaal
Model
Type

Natuurlijke tuinschermen

5 Artikelen

Een natuurlijk Privacyscherm

Je wilt genieten van lekker buiten zitten in je tuin zonder dat iedereen je in de gaten kan houden. Dan kun je kiezen voor kunstmatige privacyschermen of voor natuurlijke. Beide hebben hun eigen karakteristieke voordelen. Het grote voordeel van onze natuurlijke tuinschermen is dat de natuurlijke sfeer gemaximaliseerd wordt. Wanneer je een strak terras hebt met hooguit een grasveld is een kunstmatig scherm prima, maar heb je een tuin met veel planten, bloemen en struiken, dan is een natuurlijk tuinscherm de beste keuze. Door een van onze tuinschermen te plaatsen gaat de omheining op een bijna onzichtbare manier op in jouw tuin. Het creëert een serene en aangename sfeer in iedere tuin met een goede doorkijkbescherming. Je kunt bij ons kiezen uit schermen gemaakt van de volgende materialen:

De verschillende natuurlijke materialen creëren ieder een eigen sfeer. Welke je kiest is puur een kwestie van persoonlijke voorkeur. Deze schermen zijn overal te plaatsen, binnen of buiten, waar je behoefte hebt de zon te temperen of doorkijk te blokkeren. En deze schermen worden ook vaak aangeschaft puur voor maar één belangrijke reden: het verhogen van sfeer! Dus mocht je in een rijtjeshuis wonen met aan weerzijden muren of saaie houten schuttingen? Vind je jouw garage van binnen wel heel erg kaal? Wil je jouw balkon voorzien van een gezellige sfeer? Dan zijn deze schermen ideaal. Onze schermen zijn ook toepasbaar voor het afschermen van "storende elementen" zoals bijvoorbeeld een kliko, fietsen of niet gebruikte tuinmeubelen. Door een paar palen in de grond te bevestigen kun je daarna deze verbinden met een van onze tuinschermen en zijn de storende elementen op een natuurlijke manier uit het zicht verdwenen. 

natuurlijke tuinschermen

De combinatie van bescherming en decoratie

Ons assortiment natuurlijk tuinschermen in naturel en bruine tinten zijn gemaakt van stroken gesneden houtsoorten. Producten die perfect passen in een natuurlijke omgeving en dus in iedere tuin. Ben je begaan met het milieu? Dan zijn er geen milieuvriendelijkere oplossingen dan deze tuinschuttingen! Vervaardigd van 100% natuurlijk materiaal wat in overvloed in onze natuur aanwezig is. Ondanks dat ze niet zo lang meegaan als de kunststof varianten, gaan ook deze schermen jaren mee en kunnen, als ze dan wel aan vervanging toe zijn, gewoon bij het tuinafval. Hoe lang een natuurlijk scherm mee gaat hangt erg af van de seizoenen, maar met de gematigde seizoenen die wij in Nederland kennen staan deze schermen garant voor jarenlang gebruik. De voordelen van natuurlijke tuinschermen op een rij:

  • Beschermt tegen nieuwsgierige blikken
  • Beschermt tegen de wind
  • Houd grofvuil buiten
  • Creëert in de zomer schaduwrijke plekken
  • Creëert een natuurlijke sfeer
  • Verbetert het aangezicht aan beide kanten
  • Goedkoop en milieuvriendelijk
  • Gemakkelijk te monteren

Waarom kiezen voor het natuurlijke tuinscherm?

De natuurlijk schermen kunnen op veel verschillende manieren geplaats worden. Behalve horizontaal is verticaal ook mogelijk, hiermee kun je ver de hoogte in om zelfs hoge muren volledig te bedekken. Kijk je tegen de lelijke betonnen muur van je buren aan? Geen probleem voor deze tuinschermen! Meerdere stroken verticaal naast elkaar plaatsen en de hele muur is verdwenen. Ook kun je ze plat neerleggen in een pergoladak of in een patio wat het geheel een Caribisch sfeertje geeft. En niet te vergeten, binnenshuis. In verscheidene interieurdecoraties worden deze schermen ook gebruikt om een slaap-, bad- of woonkamer te voorzien van een natuurlijk tintje.

De 100% natuurlijke kleur van deze tuinschermen zijn erg breed inzetbaar voor allerlei type decoraties. Binnen geplaatst gaan ze zeer lang mee aangezien ze niet worden blootgesteld aan de weerselementen. Bijkomend voordeel is dat deze schermen makkelijk zijn te bevestigen. Zelfs het monteren tegen een plafond is makkelijk, door het lage gewicht hoeven de schermen maar op enkele punten bevestigd te worden om al degelijk vast te zitten. Daarnaast zijn de natuurlijke tuinschermen makkelijk te bevestigen tegen een gaas, schutting en zelfs een balkon met behulp van bind- of twisterdraden. Heb je vragen over deze schermen? Neem dan contact op!

Tuinhekbekleding.nl is toonaangevende leverancier van Natuurlijke tuinschermen in Nederland