opc_loader

Betaalinformatie

Bij Tuinhekbekleding.nl kunt u uw bestelling direct op een veilige manier online afrekenen. Wij vinden het zeer belangrijk dat u gemakkelijk en veilig kunt betalen. Hierom maken wij gebruik van de beste en veiligste betaalmethoden. U kunt kiezen uit de volgende veilige betaalmethoden iDEAL, Paypal, Creditcard, Mister Cash(Bancontact), Sofort Banking, overmaken per bank en betaal achteraf (Afterpay). Voor de meeste transacties rekenen wij geen extra kosten. Kies eenvoudig uw gewenste betaalmethoden in het bestelscherm. Bij de meeste betaalmethoden hebben wij het bedrag direct op ons account binnen. Kiest u om het bedrag per bank aan ons over te maken dan kost dit binnen Nederland vaak 1 tot 2 werkdagen en vanuit het buitenland 2 tot 3 werkdagen.

U kunt de betaling ook direct over boeken naar onze rekening. De betaalgegevens kunt u vinden op uw orderbevestiging. Vermeld altijd het ordernummer bij de betaling. Zodra de betaling ontvangen is worden de producten naar u verzonden.

Bankinformatie:
- Ter name van: Outdoor Tuinidee bv
- IBAN nummer: NL66INGB0662693132
- BIC: INGBNL2A
- Plaats, land: Knegsel, Nederland

Tuinhekbekleding.nl iDeal betalen
Betalen met iDEAL (alleen voor Nederlandse klanten)

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer de betreffende bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten.

Tuinhekbekleding.nl paypal betalen
Betalen met Paypal

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met Paypal.. Vervolgens wordt u doorgeleid naar Paypal waar de betaalopdracht voor je klaar staat.  Voor een bestelling via Paypal betaling worden extra kosten in rekening gebracht.

Tuinhekbekleding.nl mastercard en visa betalen

Betalen met Creditcard

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met Creditcard wilt betalen. Vervolgens wordt u doorgeleid naar Matsrecard, Visa waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Voor een bestelling met een Creditcard betaling zijn er geen bijkomende kosten.

Tuinhekbekleding.nl Mister Cash Bancontact betaling Tuinhekbekleding.nl Sofort bank betaling

Betalen met Mister Cash en Sofort banking

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat u met Mister cash of Sofort wilt betalen. Vervolgens wordt je doorgeleid naar het betalingsscherm waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Voor een bestelling via Mister Cash of Sofort banking worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Tuinhekbekleding.nl Afterpay betalen

Betalen via Afterpay

AfterPay voert voor Tuinhekbekleding.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u binnen 4 werkdagen een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. De betaling dient binnen 14 dagen voldaan te zijn aan Afterpay. Heeft de betaling niet binnen 14 dagen plaast gevonden dan ontvangt u van Afterpay een betalingsherinnering. Heeft u echter wel betaald maar toch een betaalsherinnering van Afterpay ontvangen? Neem dan contact op met Afterpay.

Voor een bestelling via Afterpay worden extra kosten in rekening gebracht. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk altijd betalen met een andere betaalmethode.

Bij vragen kun je altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Betaling mislukt

Het kan voorkomen dat tijdens het bestelproces een betaling mislukt. Mochten wij dit niet tijdig in de gaten hebben informeer ons over het probleem, en wij sturen u handmatig een betaalverzoek. Hebben wij het wel in de gaten dan ontvangt u van ons alsnog een orderbevstiging.

Factuur

U ontvangt na de bestelling en betaling altijd automatisch via het systeem de factuur. Het kan zijn dat deze niet in uw Postvak In komt maar in de Spam map. Daarbij sturen wij de factuur ook altijd nog mee met het product. Mocht u nog apart een factuur willen ontvangen dan even contact met ons opnemen.

Betalingsherinnering

Tuinhekbekleding.nl verzend uw bestelling zodra wij de betaling hebben ontvangen. Indien wij wel een bestelling hebben ontvangen maar geen betaling ontvangt u van ons een email met een betalingsherinnering. Indien wij geen recatie hierop ontvangen wordt uw bestelling na 14 dagen automatisch geannulleerd

Heeft u een dubbele bestelling gedaan? Dan zal u waarschijnlijk bij de ene een '"status van betaald" zien staan en bij de ander "order in wacht". Wij zullen zelf wel zien dat het om een dubbele bestelling gaat. Maar stuur ons voor de zekerheid een email met de toelichting als extra bevestiging.