opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 31 reviews

Filters
Uitvoering
Model
Hoogte
Lengte
Afmeting

Kunsthaag

11 Artikelen

Natuurlijk ogend

Wil je jouw tuin, terras of balkon beschermen tegen nieuwsgierige blikken? Maak dan een keuze uit onze kunsthaag modellen die niet van echt te onderscheiden zijn. Je kan voor een ​​dichte kunsthaag kiezen, zoals een klimop of buxus, die een uiterst realistisch beeld geeft. De hoge dichtheid van deze kunsthaag panelen zorgen voor een natuurlijk ogende afscheiding met de buitenwereld. Naast de klassieke modellen Hedera of Laurier bieden we ook moderne modellen aan zoals Buxus of Heester. Door de natuurlijke weergave van onze kunsthagen passen ze perfect in iedere tuin en bieden ze daarom een ​​visuele isolatie die zowel discreet als effectief is. En met de verschillende maten die we aanbieden is een altijd een passende oplossing te creëren voor iedere tuin. Het andere grote voordeel van deze kunsthagen is dat ze geen onderhoud nodig hebben. Door de hoogwaardige materialen die zijn gebruikt tijdens het productieproces zijn deze hagen bestand tegen alle weersomstandigheden en gaan ze zeer lang mee. 

Volledig onderhoudsvrij

Kunsthagen hebben als groot voordeel dat ze geen onderhoud nodig hebben zoals bijsnoeien, opruimen van afgevallen bladeren en verwijderen van dode takken en/of bladeren. Doordat ze amper van de echte varianten te onderscheiden zijn en zeer eenvoudig te plaatsen zijn kiezen steeds meer consumenten voor kunsthagen. Er is ook geen sprake van groeitijd, alle hagen kun je direct 100% op maat maken. Kies voor de luxe kunsthaag op rol of paneel. Er is voor elk wat wils en in verschillende afmetingen. Een kunsthaag van 1 m of 1,5 m hoog met een lengte van 3 m op rol. Of je kiest voor losse panelen van 50 x 50 cm. Kunsthagen bieden goede bescherming tegen wind en nieuwsgierige blikken!

kunsthaag

De verschillende soorten

Doordat kunsthagen zeer populair zijn bieden wij verschillende modellen aan. Jouw persoonlijke smaak is hierin leidend, je vindt op onze website verschillende modellen. Vervolgens moet je rekening houden met de manier waarop je ze wilt gaan installeren. Sommige kunsthagen worden verkocht in de vorm van een rol. Andere modellen kunsthagen worden in de vorm van 50 x 50 cm panelen verkocht. De kunsthaag heeft hetzelfde effect als een natuurlijke, namelijk bescherming tegen de wind, nieuwsgierige blikken en aankleding van jouw tuin. De kunstmatige haag creëert een unieke omgeving die doet denken aan de groene natuur, rust uitstraalt en waar je op zonnige dagen tijd kunt doorbrengen om te ontspannen. Heb je vragen of kun je advies gebruiken? Neem dan contact met ons op of bel ons op 040-2826082.

Tuinhekbekleding.nl is ook toonaangevende leverancier van Kunsthagen in Nederland