opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 32 reviews

Filters
Materiaal
Model

Balkonhekbekleding

11 Artikelen

Balkonhekbekleding voor meer privacy

Er is niets zo lekker als op een zomerse dag op je balkon even een rustmoment te nemen. Een bekend nadeel van een balkon met open structuur is dat iedereen je kan zien zitten. Zeker in stedelijk gebied met een balkon aan  de straatzijde, heb je weinig privacy. Dit kun je heel gemakkelijk oplossen door bij ons te kiezen voor balkonhekbekleding. Er zijn verschillende materialen in verschillende afmetingen beschikbaar.  Je kunt kiezen uit:
•    HDPE doeken
•    Polyester doeken
•    Bamboe schermen
•    Wilgen schermen
•    Heide schermen
•    Riet schermen
•    Bamboe rolgordijnen

Naast het grote voordeel dat niemand naar binnen kan kijken, houdt een balkonscherm ook de wind tegen. Hierdoor kun je vaker en langer van je balkon genieten. De doeken zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Onze balkondoeken passen altijd precies op jouw balkon want ze worden helemaal op maat gemaakt. Het bevestigen van de bekleding aan het balkonhek gaat erg makkelijk met de bijgeleverde materialen.

balkonhekbekleding

Verhoog je sfeer met natuurlijke balkonhekbekleding

Alle materialen die wij leveren verhogen je sfeer van je balkon doordat je niet meer tegen die lelijke metalen stijlen aan hoeft te kijken. Onze HDPE doeken zijn van hoge kwaliteit en worden bijvoorbeeld ook gebruikt voor het maken van grote parasols bij luxe beachclubs. En wanneer je kiest voor natuurlijke materialen, verandert je balkon in een kleine tuin. Succes gegarandeerd.  
De stevige stiksels en naden van de doeken in combinatie met de hoge UV-werende werking zorgen voor een zeer lange levensduur. Het materiaal is weer- en scheurbestendig, waterafstotend en weerstaat zelfs zware stormen. Kortom: ideaal voor het klimaat hier in Nederland!

Bamboe als Balkonhekbekleding

Een bamboescherm transformeert jouw balkon in no time in een gezellig en exotisch paradijs. Met ons assortiment kun je alle kanten op. Het Bamboe hekwerk is verkrijgbaar in rollen of rolgordijnen. Het voordeel van de rolgordijnen is dat je ze makkelijk op kunt rollen wanneer je minder behoefte hebt aan privacy en juist meer behoefte hebt aan tocht tijdens hete dagen. Onze balkonhekbekleding hebben geen onderhoud nodig. Wel is aan te raden deze af en toe schoon te maken met een licht sopje om schimmelvorming te voorkomen. Ook hardnekkig vuil kan hiermee worden verwijderd.
De doeken worden voor het transport gevouwen en hierdoor ontstaat, bij de lichtere varianten (ecru, wit, ect), een lichte, grijze streep. Dit is volkomen normaal en zal op den duur grotendeels verdwijnen.  Dit heeft geen enkele invloed op de kwaliteit van de balkonhekbekleding en valt ook niet onder het herroepingsrecht. Wil je 100% zekerheid? Kies dan voor de balkonhekbekleding met HDPE-materiaal.