opc_loader

Balkonhekbekleding tegen nieuwschierige buren

Balkonhekbekleding voorkomt inkijk en wind en geeft meer privacy. Tuinhekbekleding.nl heeft 2 soorten materialen balkonhekbekleding, het HDPE schaduwdoek materiaal wat 95% Uv-werend is en het 100% Polyestermateriaal. Beide varianten balkonhekbekleding materialen zijn leverbaar in diverse kleuren. Het bevestigen van de Balkonhekbekleding aan het balkonhek gaat zeer gemakkelijk door de bijgeleverde materialen.

Lees meer over Balkonhekbekleding onder de categorieën

Het verschil tussen beide materialen Balkonhekbekleding:

Het materiaal van de Balkonhekbekleding zorgt voor een meer decoratieve bekleding van uw balkonhek inplaats van de metalen stijlen. Stevige stiksels en naden in combinatie met de 100% Uv-werende werking zorgt de Balkonhekbekleding voor een lange levensduur. Het materiaal van Balkonhekbekleding weerstaat zelfs zware stormen en is weer- en scheurbestendig en waterafstotend, dus ideaal voor ons klimaat. Hardnekkig vuil op de Balkonhekbekleding kunt u gemakkelijk reinigen met water en zeep.

HDPE 100% Polyester
 Ademend en lichtdoorlatend  Waterdicht
 90-95% Uv-werend  80% Uv-werend
 Schimmel- & Vuilwerend  160gr/m²
 Scheur, Weer- & Windbestendig  Wasbaar op 30°
 180gr/m²  Scheur, Weer- & Windbestendig
 Sneldrogend  Schimmel- & Vuilwerend
 Zeer sterk en stabiel

Bemerking:

Bij de productie- en verzendproces van de polyester Balkonhekbekleding doeken ontstaan vouwen en plooien. In deze vouwen en plooien in de lichtere varianten(ecru, wit ect) van de Balkonhekbekleding kan een lichte grijze streep ontstaan. Deze grijze streep doet niks af aan de kwlaitiet van de Balkonhekbekleding. Een Balkonhekbekleding met een vouw of plooi die een licht grijze streep hebben vallen dus ook niet onder het herroepingsrecht en kunnen daardoor niet geretourneerd worden. Wilt u 100% zekerheid kies dan voor het Balkonhekbekleding HDPE materiaal.