opc_loader
Gratis verzenden
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijk advies
Filters
Materiaal
Model
Winddichtheid
Doorkijk

balkonhekbekleding

Balkonhekbekleding

Balkonhekbekleding voorkomt inkijk en wind en geeft meer privacy. Tuinhekbekleding.nl heeft 2 soorten materialen balkonhekbekleding, het HDPE-schaduwdoek materiaal wat 95% UV-werend is en het 100% Polyestermateriaal. Beide varianten balkonhekbekleding materialen zijn leverbaar in diverse kleuren. Het bevestigen van de balkonhekbekleding aan het balkonhek gaat zeer gemakkelijk door de bijgeleverde materialen. Tuinhekbekleding.nl heeft meerdere categorieën balkonhekbekleding. De categorieën zijn:

Artikel 1 tot 24 (van de 24 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 24 (van de 24 artikelen). Resultaat:1

Balkonhekbekleding tegen nieuwsgierige buren

Het verschil tussen beide materialen balkonhekbekleding? Het materiaal van de Balkonhekbekleding zorgt voor een meer decoratieve bekleding van uw balkonhek in plaats van de metalen stijlen. Stevige stiksels en naden in combinatie met de 100% UV-werende werking zorgt de balkonhekbekleding voor een lange levensduur. Het materiaal van balkonhekbekleding weerstaat zelfs zware stormen en is weer- en scheurbestendig en waterafstotend, dus ideaal voor ons klimaat. Hardnekkig vuil op de balkonhekbekleding kunt u gemakkelijk reinigen met water en zeep.

Bij de productie- en verzendproces van de polyester balkonhekbekleding doeken ontstaan vouwen en plooien. In deze vouwen en plooien in de lichtere varianten (ecru, wit, ect) van de balkonhekbekleding kan een lichte grijze streep ontstaan. Deze grijze streep doet niks af aan de kwaliteit van de balkonhekbekleding. Een balkonhekbekleding met een vouw of plooi die een licht grijze streep hebben, vallen dus ook niet onder het herroepingsrecht en kunnen daardoor niet geretourneerd worden. Wilt u 100% zekerheid? Kies dan voor het balkonhekbekleding HDPE-materiaal.

Balkonhekbekleding bestellen

Een bamboescherm kan uw tuin, terras of balkon transformeren in een gezellig en exotisch paradijs. Met ons assortiment zijn er genoeg mogelijkheden. Bamboe hekwerk is verkrijgbaar in rollen of panelen. Bamboe schermrollen zijn het meest geschikt voor het bedekken van een bestaande muur, houten schutting of gaaspaneel. Bamboeschermen aan de andere kant worden het best gebruikt als vrijstaande hek panelen of scheidingswanden om meer privacy tussen twee tuinen te creëren. Klik een van de bovenstaande categorieën balkonhekbekleding. Vragen? Neem dan contact op.

Balkonhekbekleding wordt onder andere gebruikt om meer privacy te realiseren op uw balkon. Dus geen pottenkijkers meer, maar een balkondoek die precies past op het balkonhek. De balkondoeken worden namelijk gewoon op maat gemaakt. Bekijk de categorieën balkon, die we door heel Nederland leveren. Deze kunnen makkelijk zelf en snel eenvoudig geïnstalleerd worden. Bekijk ons assortiment en u hebt uw bestelling nog dezelfde week in huis.