opc_loader

Balkonhekbekleding

Balkonhekbekleding voorkomt niet alleen inkijk en wind, maar geeft ook meer privacy. Tuinhekbekleding.nl heeft twee soorten materialen balkonhekbekleding: het HDPE-schaduwdoek (95% UV-werend) en 100% Polyestermateriaal. Beide varianten balkonhekbekleding zijn leverbaar in diverse kleuren. Het bevestigen van de bekleding aan het balkonhek gaat zeer gemakkelijk door de bijgeleverde materialen. Tuinhekbekleding.nl heeft meerdere categorieën balkonhekbekleding. De categorieën zijn:

Balkonhekbekleding tegen nieuwsgierige buren

Het verschil tussen beide materialen balkonhekbekleding? Het materiaal van de Balkonhekbekleding zorgt voor een meer decoratieve bekleding van uw balkonhek in plaats van de metalen stijlen. Stevige stiksels en naden in combinatie met de 100% UV-werende werking zorgen voor een lange levensduur. Het materiaal van balkonhekbekleding weerstaat zelfs zware stormen en is weer- en scheurbestendig en waterafstotend, dus ideaal voor ons klimaat. Hardnekkig vuil op de balkonhekbekleding kunt u gemakkelijk reinigen met water en zeep.

Bij de productie- en verzendproces van de polyester balkonhekbekleding doeken ontstaan vouwen en plooien. In deze vouwen en plooien in de lichtere varianten (ecru, wit, ect) van de balkonhekbekleding kan een lichte grijze streep ontstaan. Deze grijze streep doet niks af aan de kwaliteit van de balkonhekbekleding. Een balkonhekbekleding met een vouw of plooi die een licht grijze streep hebben, vallen dus ook niet onder het herroepingsrecht en kunnen daardoor niet geretourneerd worden. Wilt u 100% zekerheid? Kies dan voor de balkonhekbekleding van HDPE-materiaal.

Balkonhekbekleding bestellen

Een bamboescherm kan uw tuin, terras of balkon transformeren in een gezellig en exotisch paradijs. Met ons assortiment zijn er genoeg mogelijkheden. Bamboe-hekwerk is verkrijgbaar in rollen of panelen. Bamboe-schermrollen zijn het meest geschikt voor het bedekken van een bestaande muur, houten schutting of gaaspaneel. Bamboeschermen aan de andere kant worden het best gebruikt als vrijstaande hek panelen of scheidingswanden om meer privacy tussen twee tuinen te creëren. Klik op een van de bovenstaande categorieën balkonhekbekleding. Vragen? Neem dan contact op.

Balkonhekbekleding biedt meer privacy op uw balkon. Dus geen pottenkijkers meer, maar een doek dat precies past op het balkonhek. De balkondoeken worden op maat gemaakt. Bekijk de categorieën balkondoek, die we door heel Nederland leveren. Deze materialen kunnen makkelijk zelf en snel eenvoudig aangebracht worden. Bekijk ons assortiment en u hebt uw bestelling nog dezelfde week in huis.