opc_loader
Filters
€ 35
€ 80
Model
Type
Dichtheid
Doorkijk percentage
Materiaal
Kleur
Uitvoering

vlechtband tuinscherm

Vlechtband

Vlechtbanden zijn ideaal als tuinafscheiding voor mensen die op zoek zijn naar onderhoudsvrije tuinschuttingen en zeer gesteld zijn op hun privacy. Na het plaatsen van één van deze schuttingen behoort inkijk van nieuwsgierige buren tot verleden tijd. Groot bijkomend voordeel is dat je in jouw tuin of terras minder last hebt van wind en geluid. Hoe dichter de afscheiding is geweven, hoe minder inkijk, wind en geluid er door heen kan komen.
Het woongenot wordt enorm verbeterd doordat men al vroeg in de lente of nog laat in de herfst buiten kan zitten omdat de koude wind buiten de tuin blijft. Het omgevingsgeluid (buren, verkeer, ruis van de stad) wordt sterk gereduceerd en dit blijkt na de plaatsing van een van onze schuttingen een bijzondere plezierige bijkomstigheid te zijn.  
Een zichtband is een compleet onderhoudsvrij kunststof product en hierdoor zeer geschikt voor iedere tuinafscheiding. Het monteren van vlechtbanden is eenvoudig, je vlecht de zichtband door de mazen van het gaas hekwerk en aan het begin en eind zet je deze vast met een trekbandje. De rollen vlechtbanden worden per 35 meter geleverd en zijn geschikt voor zowel dubbelstaafmat als enkelstaafmat hekwerken.

Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1

Voordelen van vlechtbanden

Het materiaal waarvan de vlechtbanden zijn gemaakt is een zeer flexibele kunststof waardoor het gemakkelijk in nagenoeg ieder hekwerk te monteren is. Het enige wat gedaan moet worden is het op maat snijden en knippen van de vlechtstroken. Vlechtbanden zijn speciaal ontworpen zodat er geen klemmen nodig zijn om deze aan het hekwerk vast te maken. Vlechtbanden worden steeds populairder, je ziet ze meer en meer bij schuttingen in nieuwbouwwijken. Ook hoveniersbedrijven gebruiken vaak zichtbanden om hekwerken te sluiten vanwege de snelle montage, lange levensduur en gunstige prijs.
Wij hebben voor jou de beste zichtbanden online en weten precies wat jouw tuin nodig heeft. Voor vragen of advies, neem contact op!

Voordelen van vlechtbanden zijn:

  • Het biedt bescherming tegen zon, wind en inkijk van buren
  • Geschikt voor dubbelstaafmatten en enkelstaafmatten
  • Gemakkelijk te monteren, er is geen gereedschap nodig
  • Gemaakt van weerbestendig en duurzaam materiaal
  • Eenvoudig schoon te maken

Vlechtbanden van Tuinhekbekleding.nl

Op zoek naar een vlechtband en wil je die eenvoudig online bestellen? Wij bieden diverse zichtbanden aan en deze zijn allemaal eenvoudig op onze website te bestellen. Op zoek naar meer informatie over vlechtbanden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.