opc_loader
Filters
Materiaal
Model
Type

vlechtband tuinscherm

Vlechtband

Een vlechtbanden bevestigd in gaashekwerken, dubbele draadpoorten en enkele poorten zorgt voor goede afsluiting rondom. Met zichtbanden geniet men van optimale privacy, waardoor men geen last meer heeft van nieuwsgierige buren. Daarnaast maakt u uw tuin ook nog eens wind- en geluiddichte. Een zichtband is een compleet onderhoudsvrij kunststof product en hierdoor zeer geschikt voor tuinafscheiding. Het monteren van vlechtbanden is eenvoudig, men vlecht de zichtband door de mazen van het gaas hekwerk en aan het begin en eind zet men deze vast met een trekbandje. De rollen vlechtbanden worden per 50 of 100m meter geleverd en zijn geschikt voor zowel dubbelstaafmatten als enkelstaafmatten hekwerken.

Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1

Voordelen van vlechtbanden

Het materiaal is zeer flexibel kunststof waardoor het gemakkelijk voor u te monteren is. Een hekwerk dichtmaken is dus door middel van een zichtband een appeltje eitje. Het enige wat gedaan moet worden is het op maat snijden en knippen van de vlechtstroken. Vlechtbanden zijn speciaal ontworpen, zodat er geen klemmen nodig zijn om deze aan het hekwerk te koppelen. Tuinhekbekleding.nl heeft voor u de beste zichtbanden online en weet precies wat uw tuin nodig heeft. Vlechtbanden worden steeds populairder, want deze zijn steeds vaker terug te zien bij schuttingen in nieuwbouwwijken. Ook hoveniersbedrijven gebruiken vaak zichtbanden om hekwerken te sluiten voor meer privacy, beplanting en besparen hierdoor veel tijd.

Andere voordelen van vlechtbanden zijn:

  • Het biedt bescherming tegen zon, wind en inkijk van buren;
  • Geschikt voor dubbelstaafmatten en enkelstaafmatten;
  • Gemakkelijk te monteren. Daarvoor is geen gereedschap nodig;
  • Weerbestendig en van duurzaam materiaal;
  • Eenvoudig schoon te maken.

Vlechtbanden van Tuinhekbekleding.nl

Op zoek naar een vlechtband en wilt u die eenvoudig online bestellen? Wij bieden zichtbanden aan en deze zijn online eenvoudig op de website van Tuinhekbekleding.nl te bestellen. Op zoek naar meer informatie over vlechtbanden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vlechtbanden zorgen voor een dichte schutting en dus voor een betere privacy. Ze zijn gemaakt van polyethyleen en u kunt zoveel privacy creëren als u wilt. We hebben ze in meerdere kleuren, bieden bescherming tegen zon en wind en zowel geschikt voor dubbelstaafmatten als enkelstaafmatten hekwerken.