opc_loader
Gratis verzenden
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijk advies
Filters
Materiaal
Model
Winddichtheid
Doorkijk

tuinhekbekleding balkondoeken

Balkondoeken

Balkondoek kopen? Bescherming tegen de zon en bescherming tegen de wind; of het weer goed of slecht is. Als uw tuin veel zon heeft of wordt blootgesteld aan sterke wind, kan onze selectie balkondoeken helpen om buiten comfortabeler te kunnen ontspannen.

Balkondoeken van HDPE kunststof of Polyester

Balkondoeken geven u meer privacy, doordat een balkon toch al meer inkijk geeft dan een tuin is een balkondoek geen overbodige luxe tegen inkijk. Daarnaast is de ruimte op een balkon ook beperkter dan in een tuin waardoor de afscheiding met buren luchtiger mag zijn. Hiervoor zijn de HDPE en polyester balkondoeken zeer geschikt waarbij ze ook nog bescherming bieden tegen wind en regen. Als u balkondoeken zoekt wat kleurbestendig is dan moet u kiezen voor het HDPE-materiaal.

Lees meer over balkondoeken onder de producten.

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

Balkondoeken materiaal

Het kunststof HDPE-materiaal heeft een fijne structuur met minuscule gaatjes waardoor altijd een fris briesje wind doorheen kan. In tegenstelling tot het HDPE-balkondoek is het polyester balkondoek 100% dicht waardoor u compleet beschermt maar ook meer een afsluit gevoel geeft. Beide balkondoeken zijn leverbaar in verschillende uni kleuren die aansluiten op de hedendaagse balkon inrichting.

Balkondoeken bestellen

Als u een balkondoek gaat kopen heeft u een enorme keus. Door de vele kleuren en afmetingen in balkondoeken zit er altijd wel het juiste tussen voor uw balkon. Naast de standaard balkondoeken is het ook mogelijk om een maatwerk balkondoek te laten maken. Balkondoeken zijn meestal voorzien van rvs-zeilogen waardoor u een snoer kunt rijgen om zo balkondoeken te bevestigen.

Balkondoek is ideaal voor het afschermen van uw balkonhekwerk. De balkondoeken worden altijd op maat geleverd, dus in de gewenste maat en in de gewenste kleur. Uw bestelling wordt dan in onze showroom op maat gemaakt. Een gepaste balkondoek voor uw situatie. Balkondoeken worden nog dezelfde week geleverd. Voor andere vragen kunt u uiteraard contact opnemen.