opc_loader

Balkondoeken

Een balkondoek is niet alleen geschikt voor een balkon maar kan ook prima dienst doen in een tuin of terras. Eigenlijk overal waar bescherming tegen inkijk, zon en wind gewenst is. En wat we niet moeten vergeten is de verfraaiing die het plaatsen van dit doek als resultaat heeft. Wanneer je nu aankijkt tegen een saai hekwerk, betonnen of stenen muur, oude schutting of simpelweg een uitzicht op de straat dan zijn deze balkondoeken ideaal om de sfeer enorm te verhogen. Het is de snelste en eenvoudigste manier om een totaal nieuwe look te creëren op ieder balkon of tuin zonder diep in de buidel te hoeven tasten.

Balkondoeken van HDPE kunststof of Polyester

Doordat een balkon toch al meer inkijk geeft door zijn hogere ligging dan een tuin is een balkondoek geen overbodige luxe. Na het plaatsen van dit doek is de inkijk gereduceerd tot bijna nul, dit hangt af voor welk model er wordt gekozen. Groot voordeel van deze doeken is dat deze weinig ruimte innemen en dat de ruimte op het balkon in tact blijft. Daarbij bieden deze HDPE en polyester balkondoeken ook bescherming tegen wind en regen. Als je balkondoeken zoekt die kleurbestendig zijn dan moet je kiezen voor het HDPE-materiaal.

Lees meer over balkondoeken onder de producten.

Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1

Balkondoeken materiaal

Het kunststof HDPE-materiaal heeft een fijne structuur met minuscule gaatjes waardoor er altijd een fris briesje wind doorheen kan. In tegenstelling tot het HDPE-balkondoek is het polyester balkondoek 100% dicht wat weer een voordeel is wanneer het balkon juist veel wind vangt en je graag helemaal uit de wind wilt zitten. Beide balkondoeken zijn leverbaar in verschillende kleuren die prima aansluiten op de hedendaagse balkoninrichting.

Balkondoeken bestellen

Als je een balkondoek gaat kopen heb je een enorme keus. Door de vele kleuren en verschillende modellen in balkondoeken zit er altijd wel één tussen die geheel aansluit aan jouw persoonlijke voorkeur. Naast de standaard balkondoeken is het ook mogelijk om een maatwerk balkondoek te laten maken. Balkondoeken zijn meestal voorzien van rvs-zeilogen waardoor het zeer eenvoudig is deze te bevestigen, ze kunnen simpelweg met een snoer worden geregen. Balkondoeken zijn ideaal voor het afschermen van een balkonhekwerk. De balkondoeken worden altijd op maat geleverd, dus in de gewenste maat en in de gewenste kleur. Voor ieder balkon een passend balkondoek. Balkondoeken worden nog dezelfde week geleverd. Heb je vragen, neem contact met ons op.