opc_loader
Gratis verzenden
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijk advies
Filters
Winddichtheid
Doorkijk
Gewicht
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1

afschermdoek

Afschermdoek

Afschermdoeken zijn erg handig. Vooral voor windvlagen. Tuinhekbekleding.nl heeft verschillende afschermdoeken zodat uw tuin afgeschermd kan worden voor het zicht en de wind. Het biedt naast windbescherming ook privacy en is bestendig tegen vele seizoensinvloeden. Wij kunnen de afschermdoeken ook op maat laten maken.

Afschermdoeken worden ook zichtdoeken genoemd. Ze belemmeren het zicht en bieden passende afscherm mogelijkheden voor in uw tuin of om het gazon. het biedt dus ook bescherming voor planten of gewas.

Afschermdoeken zijn effectief, eenvoudig te monteren en te demonteren. het is een goedkope oplossing voor het belemmeren van het zicht of tegen wind. Wij hebben diverse kleuren in ons assortiment, al zijn de meest gekozen kleuren groen en zwart. Groene en zwarte kleuren zijn de kleuren voor in de tuin. Het biedt naast de groene planten dus als soort van camouflagekleuren.

Afschermdoeken in verschillende kleuren

De afschermdoeken zijn van Europese kwaliteit, maatwerk is mogelijk, hebben een lange levensduur en garantie en biedt voldoende privacy. In meerdere kleuren beschikbaar.

Gemaakt van 100% nieuwe polyethyleen materialen (niet gerecycled materiaal), met een hoge treksterkte, heavy-duty gebreide constructie, UV behandeld aan de binnenkant. Dubbel gestikte binding om het weefsel te verbeteren en meer duurzaamheid te bieden.

De afschermdoeken zijn makkelijk te monteren. Een schermdoek maakt een werkomgeving net weer wat prettiger. In ons assortiment vindt u stevige doeken van hoogwaardige kwaliteit.

De afschermdoeken zijn gemakkelijk in tuin of bouwplaats te monteren. We hebben diverse afmetingen, bekijk ons assortiment. Vragen? Neem dan contact op. Wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk.

Tuinhekbekleding.nl is toonaangevende leverancier van Afschermdoeken in Nederland