opc_loader

Menu

9.3 / 10 van 27 reviews

Filters
Materiaal
Model
Kleur
Breedte
Hoogte
Dichtheid

Cortenstaal

53 Artikelen

Cortenstaal tuinscherm

Een decoratief middelpunt van je tuin en/of terras voorkomt wind, inkijk en lawaai van de straat. Met een cortenstaal privacyscherm ben je 100% beschermt tegen nieuwsgierige buren. Maar daarnaast verhogen de bruine cortenstalen metalen tuinschermen de veiligheid van je woning. Ze maken het inbrekers namelijk moeilijker om waardevolle objecten te zoeken, omdat ze de zichtbaarheid aanzienlijk beperken. Met de moderne metalen privacy elementen van cortenstaal in diverse afmetingen en verschillende uitvoeringen kun je snel en zonder veel moeite een tuinschutting realiseren waardoor. Hierdoor ontstaat er een extra decoratieve hindernis met een WOW-effect om het terrein te betreden.

Een tuinscherm wand van cortenstaal dat de tuinen verovert:

Onze cortenstalen privacyschermen zijn luxueus vervaardigde scheidingswanden die niet alleen opvallen als bescherming tegen nieuwsgierige blikken. Ze worden ook vaak gebruikt als decoratief object om individuele wensen vorm te geven.Door het grote aantal verschillende dessins en motieven, variërend van dichte panelen tot met laser uitgesneden boomsilhouetten van de meest uiteenlopende plantensoorten tot diermotieven. Er kunnen hele landschappen worden gecreëerd op het metalen tuinscherm. Er zijn dus geen grenzen aan je verbeelding met de cortenstalen tuinschermen. Het onmiskenbare design geeft je tuin een bijzondere charme en laat hem in een heel ander licht schijnen. Optioneel bieden wij de cortenstaal wanden aan met een achterwand van metallic of transparant acrylaat.

Over licht op het tuinhek gesproken.

'S Nachts kan een betoverend effect worden gecreëerd door het cortenstaal tuinscherm te verlichten. Met vakkundig geplaatste verlichtingselementen creëer je prachtig zichtbare licht- en schaduwspelen, die ook 's avonds een absoluut hoogtepunt worden. Bij sommige metalen schermen is het ook mogelijk om verlichting aan de binnenkant te bevestigen en zo het motief op een bijzondere manier te laten schitteren.

Vergelijking met kunststof of andere materialen maakt het verschil

Cortenstalen tuinschermen zijn perfect als veilige privacyscherm. Het "roestige" staal fascineert met een warme houtlook en zorgt zo voor een gezellige sfeer. In tegenstelling tot vreemde kleuren zoals wit of grijs, harmonieert bruin perfect met het weelderige groen van je gazon en nodigt het uit tot aangenaam vertoeven in de frisse lucht. Vooral in combinatie met hout, natuursteen en planten heeft de metalen plaat met roest-look een bijzonder effect. In het tuinontwerp hebben de schuttingelementen van cortenstaal een belangrijke plaats ingenomen. Door zijn veelzijdigheid en lange levensduur is het roestige metaal onmisbaar geworden bij buitendesign. In tegenstelling tot RVS of gegalvaniseerde zichtschermen verandert ook de roeststructuur van uiterlijk, wat de zichtschermen zo uniek en trendy maakt. Een tuinschutting van cortenstaal geeft je tuin net dat beetje extra en bezorgt je bewonderende blikken van vrienden en familie.

Complete tuinhekbekledingen van Tuinhekbekleding.nl

Je wilt niet alleen een selectief cortenstaal tuinscherm plaatsen? Maar je wilt keuze uit verschillende materialen en mogelijkheden. Tuinhekbekleding verkoopt naast de cortenstalen tuinschermen nog vele andere materialen die geschikt zijn om je tuin en terras van privacy te voorzien. Ook hiervoor is Tuinhekbekleding het ideale aanspreekpunt voor je. Onze collectie bestaat verder uit o.a. privacy en winddoeken, vlechtbanden die door een gaaswerk geweven kunnen worden en natuurlijke en kunststof tuinschutting panelen.