opc_loader
Gratis verzenden
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijk advies
Filters
Categorie
Model
Hout soort
Afmeting palen
Afmeting schutting bxh
Aantal planken
Lengte

Tuinschutting als afscherming van iedere tuin

Welke tuinschutting is nu de juiste keus voor jouw tuin of terras? Deze vraag krijgen wij dagelijks en hangt af van vele factoren. Allereerst is het natuurlijk een kwestie van smaak. Daarna komen zaken als privacy (de ene schutting laat meer inkijk toe als het andere), duurzaamheid (kunststof gaat nagenoeg onbeperkt mee, maar natuurlijke producten “leven” enigszins), onderhoud (kunststof moet af en toe worden schoongemaakt en bij natuurlijke producten hoeft dit weer niet) en natuurlijk prijs.

Omdat de inrichting van een tuin of terras een belangrijk onderdeel is van het totaal is de prangende vraag; wat past het beste bij jouw huis en tuin? En aan welke wensen moet een tuinschutting voldoen? Door de verschillende vormen in tuinschuttingen van open gewerkt tot helemaal gesloten en in lage en hoge modellen kunt je zelf besluiten wat je wilt bereiken met jouw erf afscheiding. Door de diverse materialen die wij in ons assortiment hebben (van natuurlijke materialen tot compleet onderhoudsvrije materialen), is er altijd wel iets wat bij jouw tuin of terras inrichting past.

Artikel 1 tot 40 (van de 76 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 40 (van de 76 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

Kwaliteit van tuinschuttingen belangrijk voor de levensduur

Door het enorme aanbod in tuinschuttingen is de kwaliteit een zeer belangrijke factor naast de uitstraling. De kwaliteit bepaalt namelijk grotendeels de levensduur van jouw tuinschutting. Natuurlijk is er een onderscheid tussen de natuurlijke materialen en het onderhoudsvrije kunststof, aluminium of composiet tuinschutting. Onderhoudsvrije materialen gaan in principe levenslang mee als ze goed gemonteerd zijn. De natuurlijke materialen hebben daarentegen onderhoud nodig, maar ook deze tuinschuttingen hebben een behoorlijke lange levensduur. Daarnaast sluit een natuurlijke tuinschutting meestal perfect aan bij een tuininrichting en een onderhoudsvrije tuinschutting meer bij moderne vormgegeven terrassen.

Standaard afmeting Tuinschutting of speciaal maatwerk

Naast het aanbod standaard tuinschuttingen kunnen wij ook schuttingen leveren die speciaal op maat zijn gemaakt. Op onze website staan de mogelijkheden vermeld in de rubriek Maatwerk en hierin kun je precies je wensen kenbaar maken. Mocht je ideeën hebben die niet overeenkomen neem dan contact met ons op.

Het plaatsen van een tuinschutting is zeer eenvoudig

Afhankelijk van het materiaal van uw tuinschutting is plaatsen als een erf afscheiding in uw tuin eenvoudig. Om een tuinschutting te kunnen plaatsen worden er meestal palen geplaatst in beton poeren waartegen de tuinschuttingen worden gemonteerd. Belangrijk bij het plaatsen van een tuinschutting is dat deze waterpas gemonteerd wordt. Wanneer u alleen een half hoge tuinschutting wilt plaatsen zijn deze meestal al voorzien van piket paaltjes waardoor u de tuinschutting als een geheel in 1 keer kunt plaasten.

Waar vindt ik de juiste Tuinschutting?

Je kan een tuinschutting bij ons zowel online bestellen als in onze showroom. Online staan alle tuinschuttingen afgebeeld en is het bestellen snel gedaan. In de showroom vind je een aantal modellen ter bezichtiging om een indruk te krijgen van de kwaliteit.

Wil je persoonlijk advies of verwacht je hulp nodig te hebben bij het monteren, neem dan contact met ons op!