opc_loader

Tuinschutting

Tuinschutting als afscherming van uw tuin

Tuinschutting kopen is zeer eenvoudig maar welke tuinschutting is nu voor u de juiste keus zeker omdat de inrichting van de tuin en terras een belangrijk onderdeel zijn geworden van het totaal. Wat past het beste bij uw tuin en huis? En aan welke wensen moet een tuinschutting voldoen? dit zijn belangrijke vragen die uw keus kunnen bepalen. Door de verschillende vormen in tuinschuttingen van open gewerkt tot helemaal gesloten en in lage en hoge modellen kunt u zelf besluiten wat u wilt bereiken met uw erf afscheiding. Door de diverse materialen die te verkrijgen zijn in Tuinschuttingen van natuurlijke materialen tot compleet onderhoudsvrije materialen is er altijd wel iets wat bij uw tuin of terras inrichting past.

Lees meer over de diverse tuinschuttingen onder de categorieën

Kwaliteit van tuinschuttingen is zeer belangrijk voor de levensduur

Door het enorme aanbod in tuinschuttingen is de kwaliteit een zeer belangrijke factor naast de uitstraling natuurlijk. De kwaliteit bepaalt namelijk grotendeels de levensduur van uw tuinschutting. Natuurlijk is er een onderscheid tussen de natuurlijke materialen en onderhoudsvrij kunststof, aluminium of composiet tuinschutting. Onderhoudsvrije materialen gaan in principe levenslang mee als ze goed gemonteerd zijn. De natuurlijke materialen hebben daar en tegen onderhoud nodig, maar ook deze tuinschuttingen hebben een behoorlijke lange levensduur. Daarnaast sluit een natuurlijke tuinschutting meestal perfect aan bij een tuin inrichting en een onderhoudsvrije tuinschutting bij de moderne vormgegeven terrassen.

Standaard afmeting Tuinschutting of speciaal maatwerk

Naast het aanbod standaard tuinschuttingen is het ook mogelijk om u speciale wensen kenbaar te maken. U kiest dan voor de opmaat tuinschuttingen, u kunt dan precies aangeven wat u wilt en zo wordt de gewenste tuinschutting voor u opmaat gemaakt.

Het plaatsen van een tuinschutting is zeer eenvoudig

Afhankelijk van het materiaal van uw tuinschutting is plaatsen als een erf afscheiding in uw tuin eenvoudig. Om een tuinschutting te kunnen plaatsen worden er meestal palen geplaatst in beton poeren waartegen de tuinschuttingen worden gemonteerd. Belangrijk bij het plaatsen van een tuinschutting is dat deze waterpas gemonteerd wordt. Wanneer u alleen een half hoge tuinschutting wilt plaatsen zijn deze meestal al voorzien van piket paaltjes waardoor u de tuinschutting als een geheel in 1 keer kunt plaasten.

Waar vindt ik de juiste Tuinschutting?

U kunt bij Tuinhekbekleding.nl zowel online uw tuinschutting bestellen als in onze showroom. Online staan alle tuinschuttingen afgebeeld en is bestellen een kwestie van enkele seconden. In de showroom vindt u een aantal modellen ter bezichtiging om een indruk te krijgen van de kwaliteit.