opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 32 reviews

6 voordelen verticale tuinschutting

Veel mensen die in kleine appartementen of huizen wonen, dromen ervan meer eigen ruimte te hebben, zodat ze alles kunnen regelen zoals ze willen, en waarschijnlijk voor een eigen tuin kunnen zorgen.

Verticale tuinschuttingen zijn de laatste jaren erg in trek. Onder andere omdat een verticale tuinschutting er voor kunt zorgen dat u minder inkijk hebt van de buren. Online zijn vele tips te vinden over het plaatsen van verticale tuinschutting. En het type materiaal is ook verscheiden. U kunt heel eenvoudig per meter bestellen en zo een hoop rekenwerk en kosten besparen.

De voordelen van een verticale schutting is dat een tuin met verticale planken optisch groter lijkt dan het in werkelijkheid is. Ze zijn over het algemeen veel steviger en met bijvoorbeeld verticale lamellen is het bijna onmogelijk om eroverheen te klimmen. Zowel voor buitenstaanders als voor kinderen is dit een goede oplossing.

Een verticale tuinschutting mag maximaal 2 meter zijn. U kunt verder zelf de hoogte bepalen. Het is eenvoudig uit te breiden en met verticale tuinschuttingen heeft u maar 1 hoekpaal nodig. Kortom heel veel voordelen! Daarom raden wij een verticale tuinschutting aan!

De hoekpalen zijn mooier in het zicht dan bij horizontale planken. U hebt minder doorkijk en kunt zelf de hoogte bepalen. De stevige constructie met weinig zaagwerk is eenvoudig op maat te laten maken. Bekijk de mogelijkheden voor een verticale tuinschutting.