opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 31 reviews

Heidematten

Een heidemat bestellen? Heidematten op rol bestelt u eenvoudig op Tuinhekbekleding.nl. Wij hebben meerdere heidematten op voorraad en verschillende uitgerolde lengtes en diktes. De dikke heidematten zijn tussen de 300 cm lang en tussen de 2 en 3 cm dik. Uiteraard kunnen we de heidematten op rol op maat laten maken, als u de lengte van uw gewenste heidemat doorgeeft in uw bestelling.

De heidematten zijn 100% natuurlijk en ideaal voor tegen een tuinafscheiding of balkonscherm. Dit heeft een natuurlijke en warme uitstraling voor uw omgeving.

Een heidemat bestaat uit stengels van de dopheide plant. Ze zijn verzinkt met staaldraad en worden dicht tegen elkaar gebonden. U krijgt genoeg privacy en ook nog eens een natuurlijke tuinschutting. Het is ter decoratie in de tuin of als balkonscherm. De kwaliteit is super en geeft dus ook nog eens een hele warme uitstraling.
 

Heidematten natuurlijke uitstraling

Een heidemat is goed voor elke toepassing en is op gewenste maat te verkrijgen en eenvoudig te plaatsen. Dat maakt het tot een ideale, voordelige oplossing voor een natuurlijke schutting of sfeervol balkonscherm!

Deze natuurlijke afrastering en afscherming zal alle tuinen, patio's en terrassen verbeteren. Het kan worden gebruikt als grensafrastering of als afscherming om afzonderlijke gebieden in uw tuin te creëren. Bij gebruik creëert het een zacht schaduwrijk gebied eronder voor die warme zomerdagen. Eenvoudig vastmaken aan hekstijlen met banden of nietjes. Ideale afdekking voor hekwerk van kettingschakels. Kan worden gebruikt om lelijke gebieden zoals vuilnisbakken te doen afzien.

Onze tuinschermen bestaan ​​uit riet-, wilgen- en heidematten inclusief rieten schutting schermen. Al deze zijn ideaal voor tuinafscherming en landschapsarchitectuur, met verbeelding kunnen ze een tuin op een leuke manier afschermen.

Bent u op zoek naar het juiste formaat heidemat dat bij uw behoeften past? Nu hoeft u geen heidemat meer te knippen om de ideale maat te krijgen. Meet de maat die u nodig hebt en wij maken een heidemat dat exact aan uw specificaties voldoet.