opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 32 reviews

Hekwerknet zwart

Een hekwerkdoek in de kleur zwart. Geschikt voor zowel korte als lange termijn. In de bouw wordt een hekwerkdoek met de kleur zwart vaak gebruikt. Het dient als omheining, is een goedkoop alternatief en beperkt de wind. Het breekt het zicht en is goed voor de privacy. Omstanders hoeven niet altijd te weten wat er gebeurt als u druk aan het bouwen bent.

Een hekwerkdoek is makkelijk te monteren en daarbij krijgt u ook een montagehandleiding geleverd. Ze zijn in veel situaties inzetbaar en zorgen voor veiligheid op de werf voor extra omheining en afsluiting. Eenvoudig te bestellen in de kleur zwart en op maat te laten maken. Geef even door wat voor maat u exact nodig hebt en wij snijden het voor u bij de bestelling.

Hekwerkdoek meerdere kleuren

De meest gekozen kleuren zijn zwart en groen. Dit zijn de camouflage kleuren die goed in de tuin passen of bij de bouw. Als klant is het onder meer mogelijk om te kiezen voor een donkere uitvoering zoals een zwarte kleur, maar daarnaast behoren ook de kleuren wit, groen en blauw tot de mogelijkheden. Uw uiteindelijke keuze op vlak van een bouwhekzeil zal echter altijd voor het overgrote merendeel worden beïnvloed door uw persoonlijke smaak.

Hekwerkdoeken zijn goed voor werkzaamheden. Maar ook voor in de tuin biedt het weerstand tegen wind en regen, ook voor privacy als tegen de zonnestralen. We hebben ook PVC-gaas voor deze situaties. Het heeft ook een beetje te maken met de persoonlijke voorkeur. De hekwerkdoeken worden gratis bij u geleverd.